Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Morgonpromenad har guld i mun.

När jag vaknade såg det oerhört grått ut genom vårt sovrumsfönster. Disigt och blött. Inte det minsta lockande för en liten hundpromenad. När jag sedan klev upp insåg jag dock att diset mer bestod av skit på vårt sovrumsfönster. Mycket illa!

Nog för att det inte var något strålande väder och jag frös lite när jag väl kom ut (den prickiga lilla Alice var inte heller särskilt sugen på att gå upp i ottan, hon är bemedlad med en matte som inte är känd för sina tidiga mornar), men dte var fantastiskt skönt att faktiskt komma upp och ut. Det är något med morgonpromenader. Jag har gått i fällan “allt under en timme gills inte” (känner ni igen tänket?) och struntar hellre att gå ut än att ta en kortare promenad på morgonen. Det är lite tråkigt.

Idag hann vi med 30 minuter “runt sjön” och om jag frågar min kropp, så var de 30 minuterna absolut giltiga. Jag tycker om när kroppen börjar vakna och man kan suga in livskraft i luften, som alltid känns en aning friskare och en aning nyare, på morgonen, än senare under dagen.

Saker jag funderade över på dagens promenad var att jag mår som bäst av tidiga mornar och aktiva dagar. Något jag som 15:åring aldrig hade gått med på. Det är lustigt, hur saker och ting kan förändras.


Min glada morgonpromenadskompis.

  • Då har jag hängt med dig hit, peppkram

    Tweety

    September 6, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment