Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Laddar inför dagens mellanmål:

Jag älskar ostkaka. Vi åt det en del när jag var liten. Igår hittade jag en portions förpackningar utav just ostkaka och bestämde mig genast att det blir ett perfekt mellanmål för dagen, då lunchen kommer bli en aning senare än vanligt. Jag tycker att det är superbra ju fler produkter som kommer i smidiga enförpackningar, så att det finns något alternativ till alla mackor som man annars kan bli tvungen att slänga i sig som mellanmål.

 • hej! bra blogg och vilka framsteg du gör..

  toves träningsblogg

  September 16, 2010

 • Jag åt ostkaka igår :) . Smarrigt var det.

  soffans

  September 16, 2010

 • Det där måste jag kolla upp. Jag gillar verkligen ostkaka, men har alltid tänkt att det skulle vara lite väl mycket socker i det. Men det kanske inte är så farligt…?

  Russin

  September 16, 2010

 • man kan göra egen ostkaka också. :) har dock inte testat själv, men har tänkt att jag ska göra det någon gång…

  Träningsglädje

  September 16, 2010

 • Gott! Vad är de för näringsinnehåll på ostkaka? =)

  AKP

  September 16, 2010

 • Näringsvärde per 100 g
  Energi: 700 kJ (170 kcal)
  Protein: 10 g
  Kolhydrater: 16 g
  Fett: 7 g

  ÄtaTränaKämpa

  September 16, 2010

 • Det är nog det värsta mellanmålet jag kan tänka mig. Peppkram

  Tweety

  September 16, 2010

 • Prova Hemköps Ostkaka. Mycket godare än Frödinge! Fastare i konsistensen och framför allt mer bittermandelsmak!

  Sara

  September 16, 2010

 • Tack! Jag såg det i affären, så nu står en 600 grams ostkaka i min kyl som ska delas upp i mindre portioner. Kommer att bli perfekt som mellanmål imorgon (med hallon) när de andra smaskar på fredagsfika. Tack för tipset!

  Russin

  September 16, 2010

 • Åh, jag åt också ostkaka när jag var liten! :) Typ varje vecka säkert :P Men vi hade alltid sylt till!

  Pärlan

  September 21, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment