Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kroppen gör ont. Själen är glad.

Just nu har jag ramlat ner i soffan och jag tror på riktigt att jag kommer somna sittandes här.

Okej, den här veckan har jag hittills kört på i något fanatiskt träningstempo. 5 pass so far. Gissa om det ska bli fantastiskt skönt med vilodag imorgon? Jag var trött och seg inför boxningen kväll och funderade på att strunta i passet. Det hade ju inte varit ett konstigt val, men jag vet med mig själv att när jag väl kommer iväg, är det så värt det. Så med tunga steg tog jag mig till SATS och försökte tagga till inför box.

Instruktören var ny för mig och passupplägget ganska olikt det jag är van vid. Jag hade önskat en aning högre tempo, så att pulsen inte skulle hinna sjunka mellan de olika övningarna. Faktum kvarstår dock, box är en fantastisk träningsform! Jag blev ihopteamad med en jättegullig tjej och hon var grym på att peppa, sånt ger gudkant på ett pass som box när man är så beroende av den man kör med. Idag kändes en timme en aning för kort och jag hade en hel del krafter kvar.Men det var roligt och jag gick från gymmet lycklig i hjärtat.

När jag väl kom hem, så började min kropp värka. Jag kommer ha en rejäl träningsvärk imorgon. I armar, rygg, ben, mage. You name it. Jag tänke rmig att gårdagens bodycombat, morgonens yoga och kvällens box, har givit mina muskler lite att fundera på.


Kvällens outfit. Syrran, jag har köpt lika byxor som dig. Nike har så rätt, Just do it.

Imorgon blir det som sagt vila och det ser jag fram emot. Då ska jag och kroppen bara återhämta oss till tusen. Härligt!

Tid: 55 min
Maxpuls: 190, 94%
Snittpuls: 153, 75%
Kaloriförbrukning: 681

 • Hej!

  Bra jobbat. Snygga byxor, har aldrig vågat köpa annat än svart själv pga att jag svettas mycket, så ge gärna byxorna betyg nu när du har använt dom på ett svettigt pass!

  Marie

  September 29, 2010

 • Marie> Det är inte så farligt som jag trodde att det skulle vara, även om jag svettas väldigt mycket. Det syns jättesvagt där man blir svettig, men inga mörka blöta fläckar. Så tummen upp!

  Sanna> Det var ju riktigt bra det också!

  ÄtaTränaKämpa

  September 29, 2010

 • Oj oj oj, fem träningspass! Det var inte illa! :D Bra kämpat :) Jag har hittils hunnit med två gympass och ett löppass som “riktig” träning, sedan två pw också.

  Sanna

  September 29, 2010

 • En sådan tröja vill jag också ha- var har du köpt den?

  Pia

  September 30, 2010

 • På Nike. Jag hittade den på mitt Sats nikestore, men den måste ju finnas i deras andra butiker eller på nätet. Visst är den fin? :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 30, 2010

 • Ja den är jättefin OCH har rätt budskap… Jag kämpar med att komma bort från att jag måste ha lust till träningen …och bara göra det!

  Pia

  September 30, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment