Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Äntligen lite riktig träning!

Känner mig fortfarande hög efter kvällens pass som jag ärligt talat hade starka planer på att avboka bara en timme innan. Jag kände mig så trött och seg och ville mest bara dega. Som tur var så friskade den kalla luften utomhus upp mig ordentligt på vägen till gymmet och när jag väl kom dit, var jag ändå rätt taggad.

Det var tur, för jäävlar vilket pass som väntade. Första gången jag testade BodyCombat tyckte jag tydligen att passet var lite mesigt. Jisses, som jag fick äta upp det idag! Från första stund så var det fullt ös och det fanns liksom ingen återvändo. Jag tog i som om mitt liv hängde på det och jag såg mig själv i spegeln och gillade vad jag såg! Stark, snygg, snabb och helt jävla fantastisk. Är det inte så träningen alltid ska få oss att känna?

Svetten forsade och när vi var klara kände jag stor glädje över att jag valde att trots allt gå till gymmet och glad över känslan inombords.

Tid: 60 min
Maxpuls: 183, 90%
Snittpuls: 160, 79%
Kaloriförbrukning: 743

Då Sats Sundbyberg hade nyinvigning av sina nyrenoverade lokaler bjöds det på både snittar och flaggades med ballonger. Lite mysigt var det allt.

 • Åhh ja! Body Combat är ju riktigt kul och jag längtar alltid till nästa pass. Det bästa är att det blir bara roligare och roligare varje gång och dessutom blir det jobbigare ju duktigare man blir på teknik, slagkombinationer och kickar. Klurigt det där!

  Steelfire

  September 28, 2010

 • jag tänkte prova på body combat för första gången på fredag, det verkar sjukt kul!

  Paula

  September 29, 2010

 • vad gäller combat tycke rjag mycket hänger på instruktören, för att inte säga ALLT!!
  Jag blir väldigt irriterad när jag tycker att instruktören bara står och “viftar” när det inte är riktigt tekniska rena “slag”! Och sen i vilket tempo de håller! med en bra instruktör är combat grymt =)

  emliscious

  September 29, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment