Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Njut.

Dra in ett djupt andetag och känn smaken av luften och njut av känslan när lungorna expanderar. Njut av energin den fyller din kropp med. Njut av den mat du äter, av varje tugga och smak. Tillåt dig att vara helt och hållet närvarande i det du gör idag.  Njut av din kropp, hela din kropp, för den är med dig och gör precis det du ber om. Njut av att du är du och att vem du än är och var du än är, så är du det viktigaste du har. Njut av vädret utomhus, oavsett om det regnar eller är sol, njut av det! Njut av dofterna runt omkring dig.

Njut av den träning du ger din kropp idag. Av varje rörelse och varje känsla som det väcker i din kropp. Var helt och hållet närvarande i de känslorna. Njut av det du ser runt omkring dig, det dina ögon fäster sig vid, det vackra och det fula. Våga se skönheten i allt. Njut av din ensamhet, din egen kärna i dig som bara är din. Njut av andras gemenskap, av att få dela ditt liv och dina upplevelser med din omgivning. Njut av tomheten likväl som det fullödiga, det halva och det hela. Njut av färgerna och det gråa. Känn alla dina känslor, både de stora och de små och njut över din förmåga att känna.

Ta den här dagen och bara njut av dig själv och ditt liv.
Du är hel och fullkomlig precis som du är.


Sarek 2008

 • Japp YEAH!!, Precis så

  älskar dig
  precis som du är
  älskar mig
  precis som jag är

  kärlek kärlek
  :-)

  kroppstransformation

  August 28, 2010

 • Vackra ord, en inspiration på min väg
  Tackar
  Kramar

  Sara

  August 29, 2010

 • Den texten gick RAKT in i hjärtat mitt! Sitter plötsligt lite mer rakryggad och läpparna ger ifrån sig ett litet leende.
  Tack!

  Körsbäret

  August 29, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment