Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dne morgonpromenaden gick som en dans.

taggad, men rätt nyvaken, tog jag mig ut imorse. Jag måste hylla min Crafttröja jag hade på mig, som jag fick av mamma för några veckor sedan. Helt ljuvlig passform. Enda minuset var att den var en aning kort i livet, men det är ju snarare en regel än ett undantag för mig som är 180 cm.

Knatade på i ett jäkla tempo, men kunde konstatera att fötterna inte direkt hämtat sig från fjällvandringen än. En lös nagel och x antal blåsor senare, så känns fötterna sådär halvglada. Ge mig en fotbehandling, någon!

Hur gick det för er? En del har redan inlämnat rapport. Jag kände mig stärkt när jag hade er med mig i tanken!

 • guuu så härligt :) Så snart jag kommer hem från jobbet skall jag med ut på en runda – såg så frisk och härligt ut..kram PT Sofia

  sofia

  August 3, 2010

 • Bra jobbat! Ska tänka på dig när jag prommar på torsdag!

  Evalinn

  August 3, 2010

 • Först och främst; Har följt dig ett tag nu och du är SÅ jäkla inspirerande, din kämparglöd och ditt jävlaranamma. Men framförallt att du hyllar din starka kropp och har fokus på det positiva med kroppen, du är cool som attan!

  Sen min fråga; vart har du hittat de snygga thightsen? Jag är som du 180 och kämpar med kilon och har svårt att hitta thights som inte slutar i knävecken, utan är som det står på lappen 3/4 och dessutom funkar i storlek. Inte helt lätt. Så snälla skvallra, vart hittas de där supersnygga? :)

  Kämpa på, du är som sagt så jävla bra!

  Kejrin

  August 3, 2010

 • Hittade precis din blogg, den riktigt lyser av inspiration. Det som spontant slår mig från att läst några inlägg är först och främst att ditt leende är helt fantastiskt!

  Det andra intressanta är att mina mått runt midja, rumpa och mage är nästan identiska med dina, men jag är bara 160 cm lång och väger runt 70kg. Sjukt kul att se hur olika man kan se ut med samma mått! :D

  Linda

  August 3, 2010

 • Jag har läst din blogg ett tag,, Vilken kämpe du är! Jag har oxå gjort samma resa som du från 125 till 68, men idag 80 efter graviditet! Och jag ska ner de sista oxå!! Gjorde som du tog mig ut i naturen, trots att vi är på semester med husvagnen så snörade jag på löparskorna och sprang 30 minuter, Nu mår jag såå bra!
  Kommer att följa dig, kul med människor i lite samma sits,, Nu kör vi!!

  Sanna

  August 3, 2010

 • Hallå det var trevligt att promenera med dig imorse, jag kände mig inte ensam när jag hade dig i tankarna, fast du gick i roslagen och jag i sthlm.. avstånd har ingen betydelse. Skönt att sträcka på kroppen också.. gärna fler promenader jihaaaa :-) eller kanske snarare wooooohooooo!!!

  kroppstransformation

  August 4, 2010

 • Så jäkla snygg kropp du har! :)
  Själv tog jag en morgonpromenad idag istället! Orkade inte ta mig upp fyra på morgonen bara för en promenad igår tyvärr ^^

  Pärlan

  August 4, 2010

 • måste bara säga detta! Du är en superhärlig tjej!

  Keron

  August 4, 2010

 • vad härligt fräsch du ser ut Ella! Härligt härligt!

  sofy

  August 5, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment