Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Annat på agendan.

Idag har jag stått i mitten av en ridbana  hela dagenoch hållit lektion, fotograferat den vackra 2,5 åringen nedan och tränat en häst. Och sen hanns det med en mysig middag ute, med min sambo. Typ så. Om det är fint väde rimorgon så blir dte fallskärmshoppning för mig! AH!

P.S. Hon är till salu..

 • Otroligt vacker!! Ras??

  Fitnesscoachen

  August 4, 2010

 • En frieser :)

  ÄtaTränaKämpa

  August 4, 2010

 • Vilken trevlig häst. Hoppas det blir skoj med fallskärmshoppning, det hade jag aldrig vågat :)

 • Vacker

  Åsa

  August 4, 2010

 • Åh, vann jag på triss skulle jag köpa direkt! Vacker så overkligt vacker!

  frida

  August 4, 2010

 • min framtidsdrömhäst!

  emliscious

  August 4, 2010

 • Så otroligt fin han var! Vilken underbar dag! Peppkram

  Smala Jessica?

  August 4, 2010

 • En av de vackraste hästar jag sett, blev nog kär nu..Vad kostar en sån skönhet?

  stockholmkat

  August 9, 2010

 • 70 000, är du sugen? :D

  ÄtaTränaKämpa

  August 9, 2010

 • Wow…vilken sanslöst vacker häst. Tänk om man ändå kunde ha en sådan.

  Camilla

  August 9, 2010

 • Hej! Vilken otroligt fin häst! :D Jag undrar om jag skulle kunna få använda galoppbilden som presentationsbild för en av mina hästar på stallet.se? Det är en sida för hästintresserade ungdomar :) Säger du nej kommer jag självklart respektera det!
  MVH
  Emelie

  Emelie

  January 14, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment