Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning vecka 49 (v. 29)

Vikt: 109,2 kg ( +4,2 kg) (sammanlagt – 23,8 kg)


BMI:
32,4 (-0,3)

Mage vid naveln: 94 cm ( +3 cm)
Midjemått: 90 cm ( +3 cm)
Höft: 105 cm ( +2 cm)
Höger lår: 62  cm ( +1 cm)
Höger arm: 36 cm ( +1 cm)
Under byst: 92 cm (  +3 cm)

Jahopp. Svart på vitt. Det kunde varit värre, men givetvis kunde det varit betydligt mycket bättre. Nu gäller det att bara blicka framåt och inte fokusera påhur dte kunde vara, utan på hur det kommer bli. Det är en jävla sicksack resa, den här viktresan.

 • easy come easy go, heter det ju ella. och jag tror det stämmer i sådana här sammanhang. eller typ alla sammanhang. men just nu så är det positivt! jag tror det kommer bli 4 “lätta” kilo att bli av med när du väl är på banan igen.

  Träningsglädje

  July 19, 2010

 • Som du säger är det bara att stiga upp på vågen och börja utifrån det man får där. Dock måste jag säga att jag inte får ihop det med din vikt och bilderna. Skulle du bara sätta ut bilderna skulle jag inte säga att du vägde ett kilo över 90. Hur lång är du?
  Peppkram

  smalajessica

  July 19, 2010

 • Det är bra att du är positiv, och säg den resa som går spikrakt!

  Evalinn

  July 19, 2010

 • Måste bara säga att jag är grymt imponerad av ditt jobb med vikten. Jag är själv en tjej som kämpar med min vikt och jag hittade din blogg och sedan den dagen följer jag den slavisk. Du ger mig motivation och inspiration och klarar du av det så gör jag. Kram och lycka till!

  Sandra

  July 19, 2010

 • Kan bara hålla med… far upp och ner jag med för tillfället…

  Emmas Form

  July 19, 2010

 • kom igen -alla hejar på dig!

  Fanny

  July 19, 2010

 • Du kommer att fixa detta! Varför är jag så säker på det? Jo, jag fastnade direkt i din blogg för jag faschinerades av din viljestyrka, motivation, förmåga att alltid göra det du bestämmer dig för. Du har en enorm kraft i dig! :-)

  Och jag tycker också att du har en otroligt fin och stark kropp som inte på något sätt pekar på dom kilona som står på vågen. Du har styrka i dig även muskelmässigt, inget löst häng där, som jag själv dras med.

  Kram

  Katarina

  July 19, 2010

 • Nejnejnej…det är ju helt klart framåt man ska blicka! Heja på nu tjejen! Du fixar det här =)

  Själv har jag väldigt svårt med motivationen just nu! Men den kommer väl tillbaka så småningom. Kika gärna lite på min nya blogg, om du har lust! http://mintraningmittliv.blogspot.com

  Kämpa på som sagt! Kram

  Jennie

  July 20, 2010

 • Viktuppgång är också en del av viktnedgången :)

  Pärlan

  July 21, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment