Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tillbaka

Jag är tillbaka från detta:

Mer kommer, men nu ska jag gå och njuta av min säng tillsammans med min sambo som fyller år imorgon. Hoppas ni har saknat mig!

 • Ja. Det har vi. :)

  soffan

  July 30, 2010

 • Åh vad härligt ni har det! :-)

  Evalinn

  July 30, 2010

 • Jag älskar verkligen ditt leende, det smittar av sig.

  Apan

  July 30, 2010

 • Hej! Nyligen bestämde jag mig för att publicera Sverigs samtliga bloggar om hälsa. Däribland ämnen såsom recept, näringslära, viktnedgång, träning, livsstil och sjukdomar. Eftersom din sida passar in där så skulle jag gärna se att du la till den. Iden är att likartade ska hitta motivation att själv fortsätta blogga och utvecklas. Givetvis är det helt gratis.

  http://www.halsoartiklar.se/bloggar/

  Stefan

  August 3, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment