Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Delmålskläder.

Så, då har vi tre nya klädesplagg att komma i. De som sitter tajtast är de gröna jeansen, som inte går att dra hela vägen upp ens. De rosa byxorna, ska ju egentligen sitta lite löst kring låren också, så det räcker inte bara med att jag kommer i dem.

Ni kanske undrar, vad hände med delmålsklänningen? Tyvärr sprack dragkedjan och förrän jag har lagat den, får vi vänta med bilder på mig i den. Tills dess gäller det att komma i de här kläderna. Jag kommer ta nya bilder om 2-4 veckor.

 • fräcka byxor. jag har också rätt många kläder jag inte kommer i som jag provar lite nu och då…

  Träningsglädje

  July 22, 2010

 • värsta peppande!! och roligare måttstock än vågen minsan!! lovely!
  snart sitter allt som de ska =)

  emliscious

  July 22, 2010

 • Vilken smart ide att göra så, har massor av nyinköpta kläder jag inte kommer i. Lånar din tanke lite, hoppas det är okej :)

  KRAM

  Smala Jessica?

  July 22, 2010

 • Komiskt! :D Jag har med delmålskläder idag.

  Benita

  July 22, 2010

 • De turkosgröna byxorna är fantastiskt snygga. Lycka till!

  Soleil

  July 23, 2010

 • Smart grej det där med delmålskläder, tror jag ska sno idén. Jag har massor med kläder som jag inte kommer i sen jag gick upp i vikt, borde välja ut några favoriter att kämpa för att komma i!

  Evalinn

  July 24, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment