Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Påsk på många vis.

Jag frågade hur ni firade påsk och det verkar som om många inte firar påsken något särskilt. Det gör faktiskt inte jag heller. Inget pynt och sådär, men däremot så innebär nästan alla lediga storhelger att vi åker upp till landet, umgås med våra familjer, äter god mat och njuter av den friska luften.

Påsken har inte varit något undantag. I torsdags var det påskmiddag hos sambons familj, igår var det “fest” hos oss, idag var det ridtur ute i solen och imorgon blir det påskmiddag hos min mamma. Jag älskar att umgås med mina nära och kära, och jag älskar att vara ute på landet, kunna burra in näsan i en hästman och elda i kaminen. Luften här är så frisk och härlig. Att det är minusgrader på nätterna och väldigt mycket snö fortfarande, är kanske inte helt optimalt. Förra påsken så tog vi årets första premiärdopp, i år har isen inte ens lossat.

Jag vet att jag kommer återvända till Stockholm, fylld med ny energi, redo för att bita tag i nya utmaningar, ja, inte helt otajmat sätter 20-dagars utmaningen igång då. April kommer bli en fantastisk månad!

  • Tack detsamma!
    Jag har också varit på landet under påsk, det är så skönt att få den där motsatsen ibland :)

    Andrea

    April 4, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment