Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Hello spring!

Trots att vi lämnade Stockholm för mindre än en vecka sedan, så hade jag hunnit glömma hur mycket snabbare våren tagit över här i stan, än ute på landet. Utanför huset på landet ligger snön flera decimeter tjock på marken och snöhögarna är fortfarande höga och stora.  De vägar som inte är plogade är snöiga.

I Stockholm ser jag knappt någon snö ens där det förut legat ordentliga snöhögar. Här är det barmark, många plusgrader och vårjacka-väder. Helt underbart! För att fira detta, så blir det på med iPoden och ut och traska. Jag ska riktigt njuta av våren!


Jag kan också hoppa som alla andra coola bloggare.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment