Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning, vecka 29 ( v. 9).

Vikt: 105,0 kg (-0,3 kg) (sammanlagt – 28,0 kg)


BMI:
32,4 (-0,1)

Mage vid naveln: 92 cm ( -0 cm)
Midjemått: 85 cm ( -1 cm)
Höft: 102 cm ( -0 cm)
Höger lår: 60  cm ( -0 cm)
Höger arm: 34 cm ( -0 cm)
Under byst: 89 cm (  -0 cm)

Tre hekto ner är bra mycket bättre än det plus jag nästan förväntade mig. Det går sakta nu, men det är helt okej så länge det går neråt. Känner mig jättenöjd och glad men förstår inte hur mitt midjemått kan minska vecka efter vecka? 85 fina små centimeters, är det inte helt sjukt?

 • Hela du är fin! Jag tycker du är helt fantastisk, snubblade in på din sida by mistake för någon månad sen och nu är jag helt fast. Det är otroligt härligt att läsa alla snälla, bra saker du skriver om din kropp, hur stark och fin du tycker den är. Det blir lite dominoeffekt av det, helt plötsligt är det lite lättare att se till det jag gör och jämföra med mig själv, istället för att jämföra med andra. Det är jättemycket värt, tack!

  Plommonet

  March 1, 2010

 • Åh, tack för de fina orden! Jag har nog bara insett att min kropp gör precis allt jag ber den om, den svarar helt korrekt på vad jag “utsätter” den för. Dne är min bästa vän och den bästa kropp som finns, den är ju min! Jag önskar att alla kunde tänka så om sin kropp, vi har ju bara en.

  ÄtaTränaKämpa

  March 3, 2010

 • Jag trillade in på din sida för två dagar sedan, och efter att ha kollat igenom en massa inlägg och så kan jag inte vara annat än inspirerad av dig! Skitstarkt och bra jobbat, med träning och viktminskning. Grattis till dina borttappade 300 gram för den här veckan!

  Och tack för en fin blogg!

  Sofia

  March 1, 2010

 • Tack!

  ÄtaTränaKämpa

  March 3, 2010

 • Ville bara säga att du har varit en jättebra inspirationskälla för mig att ta tag i mitt eget liv och börja kämpa med att gå ner i vikt:) Keep up the good work:)

  Minimize me

  March 1, 2010

 • Yes Yes Yes GRATTIS
  det går framåt
  och du är så stark och underbar
  och så härligt att få dela dina tankar o erfarenheter
  klart inspirationshöjande för mig
  kramar

  kroppstransformation

  March 1, 2010

 • vad duktig du är :D tycker alla som klarar av att göra det du gör är så inspererande

  Cicci

  March 1, 2010

 • Dina ben är ju grymt snygga :)

  Lovisa

  March 3, 2010

 • TACK! :D

  ÄtaTränaKämpa

  March 3, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment