Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Piska motståndet tillbaka in i hörnet där det hör hemma.

Okej, nu har jag “bestämt mig” för att springa till och från stallet, även om det är det absolut sista jag vill göra just nu. Min löparinställning är allt annat en postiv, kan jag ju bara meddela. Jag vill INTE.

Jag har till och med tänkt “belöna” mig själv med burpees var 5:e minut.Tror ni att det får mig att vilja mer eller mindre? Och eftersom jag är så “grinig” tänker jag även “belöna” mig själv med att hitta minst en ordentlig trappa att kuta uppför.

Usch, säger jag bara. USCH!

Men nej, om jag nu skulle ta och piska motståndet tillbaka in i hörnet där det hör hemma och klä på sig löparstassen.

 • Fatta hur nöjd du kommer att vara när du kommer hem igen och har slagit två flugor i en smäll och kan ägna resten (?) av kvällen åt den tredje punkten på listan. Utan att behöva gå ut något mer i pissvädret.

  Märta

  March 23, 2010

 • let’s do it! jag ska också springa ikväll. och jag säger som ovan – fatta hur nöjd du kommer va sen!!

  Träningsglädje

  March 23, 2010

 • Äh, det är ju kul och skönt att springa ju. Ge dig iväg nu och kuta. Det kommer bli helmysigt. :-)
  Min lilla löptur på 15 min idag var i alla fall härlig.

  Running girl

  March 23, 2010

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment