Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Egypt calling..

Jag önskar jag hade mer tid!

Men tio minuter är allt jag har.

Imorgon ska jag betala 70 kronor till för att hinna berätta om all och uppdatera er en aning mer.

Egypten är okej, vackert hotell och fantatsiskt fint hav. Men jag skulel ju inte påstå att landet är särskilt vackert, dessutom ligger hotllet mitt ute i ingenstans så intrycken utifrån blir inte så många. men vi är inte här för att färgas utav andra kulturer i första hand, även om det är något som jag älskar, utan för att umgås med min mormor. Det här blir nog hennes sista resa. Hon som älskar att resa..

Nåja, det här ska inte bli ett sentimentalt inlägg heller.

Jag jobbar på med JoNU. Hur går det för er?

Imorgon ska ni få lite mer detaljer kring vad jag “jobbar på” med. Bilder också!

Me promise!

Men tills dess, berätta, hur går det för er?
Mycket kärlek!

 • Jag är nästan klar! Bara ett recept och intervallpassen kvar i princip. Ja, och så hela inget-godis-efter-nyår… =)

  Beckis

  December 29, 2009

 • Du behöver inte bara känna dig smal, du ser smal ut på riktigt i andras ögon också :-) Ha det så himla härligt i Egypten och kom tillbaka brun och peppad inför året som kommer.

  Millis

  December 29, 2009

 • Hej. Jag har precis börjat läsa din blogg och jag tycker den är riktigt bra. Men jag har en fråga, jag undrar om du använder broddar när du är ute och springer på vintern? Är du inte rädd för att halka? Jag har precis börjat springa men nu när det är halt vet jag inte om jag törs. Ha det underbart!

  Theres

  December 30, 2009

 • Varför står inte jag med på listan över deltagare på utmaningen???

  MiniZillen

  December 30, 2009

 • Jag vet inte? Vad konstigt! Jag fixar dte genast :)

  ÄtaTränaKämpa

  December 31, 2009

 • Gud, det borde vara förbjudet med såna där strandbilder när det är vinter i Sverige… *näe, jag är inte alls avis* :-)
  Skämt åsido, det ser jättehärligt ut!! Jag älskar Egypten.

  Gott Nytt År!!

  Helena

  December 31, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment