Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Äntligen tillbaka på mitt älskade gym!

Den där känslan, när man öppnar dörren till gymmet, går uppför trapporna, säger hej i receptionen (där min PT för ovanlighets skull stod, han brukar aldrig jobba i receptionen) och slänger in väskan i skåpet, den har jag saknat!

Jag hade inte riktigt fokus för att köra ett långt pass, med tankarna på min syster som samtidigt opererades. Inte heller fokus nog för att köra styrketräning. Så dte fick bli lite crosstrainer. Enkelt och bra, bara att jobba på och inte behöva tänka så mycket.

Jag hade tänkt köra 30 minuter crosstarner och sen 30 min av något annat, men dte blev en timme på crossen ochja körd eintrevaller med två minuter med puls över 170 var åttonde minut, för att faktiskt göra det lite ansträngande.

Tid: 60 min
Maxpuls: 184
Snittpuls: 162
Kaloriförbrukning: 733

Sen, för att varva ner, satt ejag mig på en av cyklarna och cyklade långsamt med en tidning som jag lusläste.
Tid: 20 min
Maxpuls: 143
Snittpuls: 128
Kaloriförbrukning: 155

När jag gick hem från gymmet så kändes kroppen glad, svettig och lugn. Härligt!

 • Jobbigt med din syster, hoppas hon kommer må bra efter operationen.

  Förresten tänkte jag på en sak, vad har du för pulsklocka? Jag har en Polar F6, men jag har funderat på att byta upp mig till en med GPS i. De är visserligen lite dyra, men om jag får fart på löpningen igen tycker jag det skulle vara superkul med en som kan logga sträckan och kaloriförbrukning.

  Running girl

  December 10, 2009

 • Jag har en Polar Rs800x (skrive rlite om dne här: http://atatranakampa.wordpress.com/2009/08/18/sa-gor-man-sig-av-med-700-kcal/) och den är jättebra, jag gillar polar, deras klockor är smidiga, enkla, fungerar bra samt så finns det service i Alvik som är toppen. Jag hade en F6 förut också, väldigt bra klocka (men den kan väl också logga kaloriförbrukning? Har för mig att man kan ställa in det iaf)!

  ÄtaTränaKämpa

  December 10, 2009

 • Ja, den loggar ju enbart kaloriförbrukning och puls. Jag skulle vilja ha en som loggar även sträckan, det är därför jag vill ha en annan. :-)

  Running girl

  December 11, 2009

 • Fy va dyr den är. Jag kollade runt lite på Internet och den kostar som billigast 300 dollar och som dyrast 600 dollar. Det får nog vänta lite innan jag köper en sån.

  Running girl

  December 11, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment