Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

En BLÄ-dag blev en TRÄNINGS-dag.

Men den är fortfarande lite blä, om jag ska vara ärlig.

Blä eller inte, jag tog mig till gymmet där jag och min PT körde styrketräning, bröst/rygg. Min PT märkte nog av mitt humör och försökte peppa mig genom att säga att jag var riktigt stark i bröstpress, “Starkare än de flesta kill..ehm, tjejer”, vilket var roligt. Men sen så ville han liksom förstärka det han sagt och sa att tex så tog jag tyngre än killen som befann sig en bit bort och precis gjort samma övning, han hade använt sig av lättare hantlar. Jag kände mig väldigt nöjd, kul att faktiskt vara starkare än en styrketränande kille, ända tills jag kollade in killen och insåg att han var ungefär hälften så stor som jag.. Haha!

Min PT är härlig, han försöker iaf.

Dock så impoerade jag på mig själv idag genom att ta 32-kg hantlar när jag skulle göra enhands hantelrodd. 32 kg 12 reps och tre set. Bra jobbat! Kommer förmodligen kännas imorgon.

Tid: 50 min
Maxpuls: 171
Snittpuls: 114
Kaloriförbrukning: 307

Direkt efter körde jag spinning. Det var en vikarie på plats och han var jättebra! Tydliga direktiv och tidsangivelser, så man vet vad som ska hända. DOck var det svårt att komma upp i puls benen tar slut innan flåset gör det. Någon som har bra tips på hur man ska lösa det? Träna mer ben? Låta benen återhämta sig längre mellan varje tungt pass? Jag vet inte riktigt hur jag ska göra, men dte är frustrerande att känna att musklerna ger upp innan flåset gör det.

Tid: 50 min
Maxpuls: 179
Snittpuls: 153
Kaloriförbrukning: 530

För att avsluta dagens träningspass ordentligt gjorde jag 58 armhävningar, stod 9 minuter i plankan och stretchade ordentligt en kvart. Det som jag hade kvar av NU.

Men nu har jag gått i mål! Hurra!

 • 9 min i planka? 38kg hantelrodd? jäklarns vad stark du är!!!!! heja!

  Träningsglädje

  November 30, 2009

 • Jag bör väl kanske tillägga att alla dessa 9 minuter inte skedde i ett sträck, som längst tar jag 2 minuter i sträck, men det är ju sjukt jobbigt. :)
  (32 kg var det i hantelrodden, men vete sjutton om jag inte skulle orka 38 kg också.. ;) )

  ÄtaTränaKämpa

  November 30, 2009

 • Du är stark du! Imponerande! Motiverande! Helt enkelt kanon, och detta var en dag då du kände “BLÄ”? ;) Hm…

  MiniZillen

  November 30, 2009

 • ÅHHH! Gissa om jag behövde höra det där, blä-dag och allt! :D

  ÄtaTränaKämpa

  November 30, 2009

 • 32 kg hantlar skulle jag knappt kunna lyfta, ännu mindre träna med ännu. Jag brukar köra ryggresning med 1 st 30 lb hantel för att öka på tyngden och DEN tycker jag att det är jobbigt att lyfta med en hand ur stället och bära bort till bänken. 30 lb är ju bara 13,6 kg, så det är inte ens hälften.
  32 kg är 70,5 lb, de vikterna tittar jag inte ens på ännu.

  Du är ju grymt starkt!

  Din PT tycker jag verkar vara en riktigt bra tränare, han uppmuntrar dig, men skulle inte ljuga för att göra dig glad. Det är ju faktiskt bättre att man får höra sanningen för då när man faktiskt gör riktigt bra ifrån sig så kan man vara extra stolt istället.

  Running girl

  November 30, 2009

 • Jo, lite imponerad är jag nog ändå, när jag tänker efter ;)

  Min PT är fantastisk, han är, precis som du säger, ärlig och skulle aldrig säga något som inte är sant, därför vet jag att de gånger han säger att han är stolt öve rmig eller tycker att jag jobbat bra, så är det så också. Vad skulle jag göra utan honom? :D

  ÄtaTränaKämpa

  November 30, 2009

 • Ja, du är grym tjejen. En riktig inspiration.
  Kan länka till din blogg?

  Thea

  November 30, 2009

 • Om du vill får du givetvis länka hit! :)

  ÄtaTränaKämpa

  November 30, 2009

 • Kan tänka mig att det är frustrerande, jag har problemet tvärt om, flåset tar slut innan musklerna gör det. Också en väldigt frustrerande situation när man känner att man orkar kraftmässigt men inte konditionsmässigt :/
  Keep it up girl!

  Mia

  December 1, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment