Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens middag: Entrecôte med sallad och sås.

Jag var och tog prover hos en naturläkare jaghar gått till i flera år, för någon vecka sedan. Han tog blodprover och reagerade snabbt på att jag hade stor protienbrist (fråga inte mig hur man ser sånt, jag har noll koll) samt blodbrist. Det är ju inte så bra när man tränar så mycket som jag gör, så jag tänker helt enkelt skämma bort mig själv med en hel del kött framöver och se om dte blir någon skillnad. Förr har jag kunnat bli däst och trött efter att jag ätit kött, men nu inser jag att dte snarare är så att jag 1. äter för mycket när jag väl äter kött och 2. det kanske snarare är alla tillbehör som påvekrar mig negativt. För jag känner inte av det nu och då har jag ändå ökat på mitt köttintag en hel del.

Eftersom Naturkött säljer sin entrecôte för 119 kr/kg, vilket är sjukt billigt så har det blivit en del entrecôte och kommer bli framöver. Fint ska det vara!

Dagens middag blev stekt entrocôte med en sås gjord av skyn från köttet och lättgrädde samt en sallad.
Fantastiskt gott.

  • Det ser gott ut det där.

    Running girl

    December 1, 2009

  • Ett annat tips till att öka järnhalten (blodet) är att slänga ner en näve med gröna linser i typ allt, grytor, köttfärssås och varför inte i en sallad (koka dem dock föst ;o)). Det gjorde jag när jag var gravid med mina tvillingar. Lyckades höja järnhalten riktigt mkt på det.

    Mia

    December 1, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment