Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Viktminskningstips, 2 och 3.

 • Ät alltid grönsakerna på tallriken först. Dels rör de sig snabbare genom tarmen än vad kött gör, hamnar de då efter köttet finns det stor risk att de bildar gaser och gör dig gasig i magen, dels så är det bättre att stilla den värsta hungern med grönsaker, så man inte kastar i sig av de mer energirika livsmedlen för att sedan inte orka grönsakerna.
 • Ett tips som på sätt och vis kanske säger motsatsen för många, men det här rör inte grönsaker i min värld. Är att äta det godaste först. Sushi är ett bra exempel. Om jag köper en niobitars sushi finns det alltid vissa bitar jag tycker mer om av än andra. Genom att äta upp dem man helst vill ha, så undviker man att man äter de man kanske inte är så förtjust i och egentligen är ganska mätt när man kommer till sin absoluta favorit, men äter dne ändå. Genom att göra tvärtom kanske man struntar i den nionde biten, för man är redan nöjd och den sista biten är ändå inte så god.
 • Vilka otroligt bra tips! Framför allt det första, för det hade jag ingen aning om!

  Kram från Viktdrottningen, som tittar in för första gången och som kommer tillbaka!

  Anna Drott

  September 15, 2009

 • Vad roligt att du tyckte de var bra!
  och ännu roligare att du kommer tillbaka :)

  ÄtaTränaKämpa

  September 15, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment