Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Träningstips:

  • Det finns inget bättre sätt att köra ett långpass på och distrahera sig från hur jobbigt det är eller hur gärna man skulle vilja bara gå hem och ge upp (alla har vi väl sådana dagar?), än att lyssna på en ljudbok i ipoden. jag har plöjt igenom mängder med böcker på det viset. Det behöve rinte kosta något heller, jag lånar på biblioteket, laddar in på datorn och sedan in på ipoden (det kanske inte är helt lagligt, men jag gör inget annat än lyssnar på dem, ändå). Vilken promenad som helst kan bli spännande när man har en bra deckare i öronen. Dessutom så brukar jag säga att jag bara får lyssna på boken när jag rör på mig. Vilket kan vara väldigt motiverande för att ta en extra promenad när man vill höra vad som händer i boken..

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment