Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Kolla på tv nu!

Trean, nu:

45 stone virgin

Brittisk dokumentär från 2009. 31-årige David Smith från Arizona, som en gång i tiden väde 285 kilo åt sig närmare och närmare en för tidig död. Han var ensam, olycklig och oskuld, men något fick honom att ändra sin livsstil. Från att ha varit en livsfarligt överviktig ensamvarg har han, utan hjälp av magsäcksoperation, lyckats gå ner 179 kilo. I dag är David en lätt och lycklig fitnessinstruktör, och i det här programmet får vi följa hans liv och den enorma förandlig han genomgått – både fysiskt och mentalt.

  • Såg bilder på honom i någon nättidning. Minns inte om det var aftonbladet eller expressen. Det var helt makalöst vilken skillnad. Före och efterbilderna såg inte ens ut att vara släkt med varandra! Jag tänkte: Kunde han så kan jag!

    Beckis

    October 1, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment