Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Hjärtevärmande minnen.

För övrigt, jag har ju glömt att berätta två glädjande saker!

På tjejmilen, när jag precis kommit i mål, kom det fram en kvinna till mig och tackade mig för att hon hade haft mig som rygg att springa i. Hon tyckte att jag hade hållit ett jämnt tempo hela vägen och varit en perfekt farthållare.
Det var jätteroligt att höra, för mig som är en rookie när det kommer till löpning.

En annan rolig sak var när jag träffade en gammal bekant till familjen och hon gav mig en stor kram och utbrast “Vad du har gått neri vikt!”. Dte var något år sedanhon såg mig och det värmde verkligen!

Två hjärtevärmande saker att komma ihåg!

  • Sug åt dig alla fina kommentarer!

    Sofia

    September 12, 2009

  • Jag ska försöka, de är viktiga att ha sparat i hjärtat!

    ÄtaTränaKämpa

    September 13, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment