Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens lunch: Supersallad!

20090930815

Eftersom jag var uppe så sent igår så fick jag sova längre idag för att få mina timmar med sömn, med andra ord blir frukosten sen och lunchen och middagen det med.

För att inte behöva äta middag för sent så gjorde jag en lite mindre lunch så att jag sk akunna äta middag ganska tätt inpå.

Det blev en “supersallad”. Jag hade lite olika grönsaker, en liten sked grön pesto (älska pesto!), en stor sked keso, lite feta ost och sen lite olika torkade bär som pricken över i:et. Ni kanske har hört om alla dessa “superbär” som det skrivs om ska rädda ditt imunförsvar osv. Jag hade i lite torkade tranbär, torkade incabär och torkade mullbär. Jag älskar incabären, de är oerhört syrliga och friska, inte för söta, helt perfekta.

Nu ska jag storstäda hela lägenheten. Det är 75 kvadrat som ska synas in i minsta detalj. Det ska dammsugas, tvättas, torkas, plcokas grejer, torka golvet, tvätta fönstren osv. Giss aom min sambo kommer bli chockad och glad när han kommer hem på fredag. Till middag blir det chili con carne.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment