Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Lite vardagsmotion.

Sådär. Då har jag firat min första vecka och mitt första delmål med att ta cykeln till stallet.
Givetvis fungerad einte växlarna som de skulle och på vägen dit, då det är mest nedförsbackar, så ar dte lägsta växeln som fungerade. På vägen hem, med mest uppförsbackar var det högsta växeln som fungerade. Kul.

Jag tog ut min häst på en promenad för att vänja henne lite vid omgivningarna. Hon var jätteduktig, om än lite löjlig och rädd för konstiga saker såsom träd, buskar och annat livsfarligt.

Nu har jag avnjutit en lunch bestående av blodpudding, ett äpple, lite groddar, sockerärtor och coctailtomater. Det var precis vad jag behövde.

Ikväll hoppas jag hinna med ett pass på SATS. Jag längtar dit!

  • Min hund blir också rädd för sånt där totalt livsfarligt, fast inte träd och buskar. Han tycker däremot att t.ex sugrör utgör ett akut hot mot hans fortsatta existens. Eltandborsten är också farlig, liksom det mesta som surrar och låter. En sån knäppis, hehe!

    Beckis

    August 24, 2009

  • Haha, jag ska ta det lite försiktigare med min eltandborste framöver, man vet ju aldrig :D

    ÄtaTränaKämpa

    August 24, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment