Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Hurra, vilken Tjejmil!

20090830451

För det första:
Jag är så himla stolt och nöjd med min insats idag.

Men, för att ta det hela från början:
Det var galet, jag upprepar, galet mycket folk på plats.
26 000 kvinnor deltog i Tjejmilen och på plats var mångas familj och vänner.
Det var ett ordentligt folkmyller.

20090830447

Jag hade bestämt mig för att starta i sjätte startgruppen och dte var ettbra beslut. Jag hade också bestämt mig för att ta dte ordentligt lugnt i början och inte dras med av att så många får spatt första kilometrarna och sedan får gå resten, för att de gått in i väggen (been there done that..).

20090830449
Jag höll tempot runt 8 min/km och det kändes över förväntan bra. Det var skönt att kunna koppla bort alla andra (även om jag blev tokig på folk som gick så man inte kunde springa förbi). Längs me dhela vägen fanns folk som hejade på, musik och vattenstationer.

Det blev tungt efter 7-8 km men då stod det folk och hejade på längs vägen så man ficklite energi och sen var dte bara en kilometer kvar och helt plötsligt såg man mål framför sig.

20090830448

Jag klarade båda mina målsätningar: jag sprang hela vägen och kom i mål på 77 minuter! Tre minuter bättre än vad målet var. Hurra för mig!

Tid: 77 min
Sträcka: 10 km

Hastighet: 7,79 km/h
Tempo: 07:42 min/km
Maxpuls: 195
Snittpuls: 178
Kaloriförbrukning: 1065

 • Bra jobbat!

  Beckis

  August 30, 2009

 • Tack! :)

  ÄtaTränaKämpa

  August 30, 2009

 • Suveränt sprunget! Grattis! Själv ska jag nu ge mig iväg på en liten kvällspromenad.

  Sofia

  August 30, 2009

 • Taaack! :D
  Hoppas du får en skön promenad!

  ÄtaTränaKämpa

  August 30, 2009

 • Jo, den var skön men lite kall. Tänkte höra med dig vad du använder för pulsklocka, den jag har nu är lite hackig med förbindelsen mellan klocka och bröstband, så ibland tycker den att man inte har någon puls alls när man springer som mest. Så jag behöver hitta mig någon ny…

  Sofia

  August 30, 2009

 • Här har jag skrivit lite om min älskade pulsklocka. Men min är ganska dyr och vill man inte ha alla finesser så är det onödigt att slänga ut så mycket pengar på en pulsklocka. Däremot, om man vill ha en, utan alla finesser, men som funkar bra, skulle jag nog hellre köpa en polar eller liknande märke, som är lite dyrare, än att köpa typ en billighetsklocka. :)

  ÄtaTränaKämpa

  August 31, 2009

 • Gööööött! :D

  Madde K

  August 31, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment