Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Delmålsklänning.

20090829426

Jag är säkerligen inte ensam om att ha kläder i garderoben som är en aning för små och som man köpte för att kunna ha när man hade gått ner lite, för det skulel man ju göra. Sen blir de hängande i garderoben, oanvända.

jag har en sån klänning. Den är en turkos tubklänning med vita prickar som jag köpte på en utförsäljning för två år sedan. Den är så himla vacker! Och två storlekar för liten. Jag ska fota hur mycket som saknas om jag skulle försöka dra på mig den senare.

Men mitt löfte till er på bloggen blir att jag SKA få på mig den och målet blir att få på mig den till jul. Vad tror ni?

 • Till jul får du lätt på dig den klänningen, superfin är den! Och jag brukar käka fil med flingor till frukost :) Kram!

  Madde K

  August 29, 2009

 • Visst är den fin?
  Jag TÄNKER pass ai den till jul, oavsett hur mycket jag ska behöva kämpa tills dess. :)
  Fil rules :)

  ÄtaTränaKämpa

  August 29, 2009

 • hejehej, vad händer denna lördags dagen då hos dig? =)

  Yoursooofine^^

  August 29, 2009

 • Jag har ett par byxor i min garderob som jag hoppas kunna komma i någon gång i vår. =)

  Beckis

  August 29, 2009

 • […] någon vecka sedan provade jag även delmålsklänningen och jag får väl passa på att lägga ut de bilderna här. Det är en lång bit kvar innan jag […]

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment