Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dags för Tjejmilen.

Ja.
Då var dagen här.
Jag ha ätit frukost och ska strax sticka in till stan för att hämta ut min nummerlapp (varför varför varför gjorde jag inte det i fredags eller lördags?). Sen är det någon timmes väntan innan det blir dags för mig att springa.

Dagens ledord “Ta det lugnt”.
Mitt mål är att orka jogga hela vägen, hur sakta det går eller hur lång tid det tar, spelar mindre roll.
Tidsmässigt så siktar jag någonstans under 80 minuter. Så jag har inga jättekrav på mig.

Jag tycker jag är duktig som ens ska vara med.

Det var lite stressigt igår, när jag kom hem från en inflyttningsfest (där jag åt världens godaste bröd, hrm, dte ingick inte riktigt i planen..) och skulle leta reda på mitt startbevis. Min kille är ute och seglar och han städade hela lägenheten för några dagar sedan och jag kunde bara inte hitat stället han hade lagt undan mina papper på.
40 minuter senare, när jag hade gått igenom alla tänkbara ställen och klockan  var tjugo i två, var papperskorgen enda stället jag inte hade tittat.
Och jodå, där låg både startbevis och annan viktig information.
Då var han inte särskilt populär kan jag erkänna..

Nej, nu måste jag börja röra på mig om jag ska hinna.
Full rapport kommer senare.

Önska mig lycka till!

 • Lycka till! :D

  Madde K

  August 30, 2009

 • Lycka till och hoppas att det är gynnsamt väder! Här regnar det just nu så jag är glad att jag tog min promenad på morgonen när solen sken istället för att vänta! Hoppas att du slipper regn när du springer, det är så trist att bli blöt och kall! Tittar in ikväll och ser hur det gick!

  Beckis

  August 30, 2009

 • Du är jätteduktig! Jag har haft sikte på Tjejmilen samt ett annat millopp de senaste åren, men tyvärr har mitt ena knä satt stopp för det. Fast när jag vägde som mest (90 kg) för fem år sedan, hade jag aldrig orkat en mil! Du kan nog ge massor av inspiration till oss andra! Lycka till idag!

  Sofia

  August 30, 2009

 • TACK för era peppningar!
  Det var guld värt :)

  ÄtaTränaKämpa

  August 30, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment