Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Dagens lunch: Sushi!

20090828408

Idag tog vi med oss mormor ut på en lunch.
Det blev 10 bitars sushi på Nybrogatan, mycket gott!

Tidigare skulle jag minst tagit en 12-bitars och varit rädd för att inte bli mätt, men nu var 10-bitars helt lagom, vilket är lite roligt att känna att man faktiskt minskar magsäcken när man inte äter lika stora portioner, utan mer lagom.
Min mormor är så rolig, hon dricker alltid ett glas vin till maten och det även idag. men eftersom hon pratar så mycket undertiden vi äter, så hinner hon aldrig dricka det där vinet till maten, utan alltid efter. Söta mormor.

  • Åh sushi så gott, det åt jag igår :D

    Madde K

    August 28, 2009

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment