Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Veckoutmaningen vecka 4.

20120603-214541.jpg

Den här veckan ska vi röra på påkarna och det utomhus!
12 000 steg om dagen samt två timmar utomhus lyder veckan utmaningar. Känns “enkelt” för mig, vad tycker ni?

 • Hakan i backen…se om jag får liv i min stegräknare i morgon. Eller är det nåon som vet bra app för det? Ska försöka, igen, men de ser tveksamt ut =/

  Rebecca - Minaguldkorn

  June 3, 2012

 • Jag vill med utomhus!

  jessica

  June 3, 2012

 • Urgh. Stegen får jag nog till – vi har fortfarande stegräkningstävling på jobbet och så länge jag får konvertera in mina olika träningsaktiviteter till steg löser jag det. Men utomhus 2 timmar om dagen är faktiskt värre, jag behöver vara rätt kreativ för att få det att hänga ihop!

  Pernille

  June 4, 2012

 • Oj, halkade in på din sida förra veckan och hann helt enkelt inte riktigt med vecka 3´s utmaningar. Men nya livsmedel brukar jag smyga in mest varje dag ändå så det fixade jag :-) och 2 nya träningsformer blir det den här veckan då jag ska testa cirkelfys ikväll och spinning imorgon :-) känns spännande! Men veckans utmaning känns verkligen jättetuff då jag har ett stillasittande inomhusarbete… hmmm gäller att bli kreativ helt enkelt. Men jag gillar verkligen ditt initiativ och din blogg! Härlig push att göra förändring i vardagen :-) tack för det! Ha det bäst och hoppas du blir helt frisk snart.

  Camilla

  June 4, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment