Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Veckoutmaningen vecka 2.

Phu, vilken vecka! Men mer om det i ett annat inlägg. jag höll på att glömma att det idag är söndag och dags för nya utmaningar, här kommer dem.

När jag drog utmaning ett “Gå/spring 7 mil” utbrast jag “ÅH vad jobbigt!” med en ganska klagoaktig stämma, kände som om lapp nummer två “Klagofri vecka” kom som ett brev på posten.

Så, nästa vecka försöker vi skrapa ihop 7 mil till fots. Dessutom s gör vi vårt bästa med att inte klaga. Jag känner redan på en gång att det här kan bli en tuff vecka. Många långpromenader blir det..

 • Shiiit, tuff utmaning, men du är ju en tuffing! Glöm inte att pyssla en härligt doftande lampa till sommarens härliga fester! ;) men bra Ella, nu fick jag lite pepp till min träning oxå. Fast jag nöjer mig nog med 3,5 mil…

  Anna i Uppsis

  May 20, 2012

 • Shit, det blir en tuff vecka! Men det klarar vi :)

  kram, pernilla be

  Pernilla Be

  May 20, 2012

 • […] Haha! Direkt efter att min utmaning tagit slut så känner jag ändå behovet av att ha något att jobba mot. Man är för rolig ibland. Så jag hoppar på Ellas veckoutmaning vecka 2. […]

 • Oj det låter som en mycket tuff utmaning. Kämpa på så kommer det gå kanon.

  Fia

  May 21, 2012

 • Sweet lord! Jag som började veckan med att klaga pga sovit dåligt och har sjukt mycket att göra denna vecka. Kommer inte klara 7 mil (bara om jag räknar med cykling ;-) pga denna tidsbrist, men ska göra mitt bästa för att inte klaga så mycket.

  frida

  May 21, 2012

 • *gulp* jag får nog också modifiera lite pga den där sprickan i revbenet som inte riktigt tillåter mig att springa och gå som jag vill. Men 8 mil på cykel och 5 mil gång/löpning känns också som en utmaning :-)

  Pernille

  May 21, 2012

 • Oh my….. Vilken utmaning!! Vet faktiskt inte vad som är värst, motionsbiten eller att inte klaga, haha! Blir en spännande vecka!

 • Började morgonen med 5 km jogg så bara 6,5 mil kvar. :-) Inte klaga blir nog svårare.. men ska göra mitt bästa.

  Ulrika

  May 21, 2012

 • Så här när lite mer än halva veckan har gått ligger jag ganska bra till: http://ekvationen.wordpress.com/2012/05/24/veckans-utmaningar/

  Som bonus har jag några andra utmaningar på gång :-)

  Fröken Fräken

  May 24, 2012

 • Lika bra att krypa till korset! Denna veka gick inte alls! Eller jo, jag klagade inte, men de 7 milen kan jag se efter i stjärnorna. Jag skyller på ny familjemedlem och barnvaktande! Men det ÄE ingen ursäkt , jag vet!
  Nya tag denna vecka!

  Anonymous

  May 28, 2012

 • Ehhh…. missade visst att tala om att det var jag! Ovanståede alltså undertecknad! Förvirringen är total således!

  Nilla

  May 28, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment