Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu är Veckoutmaningen igång!

Vecka ett – nu är vi redo. Nu sätter vi igång.

Jag har skrivit, klippt och vikt lappar som nu ligger och bara väntar på att bli dragna tillkommande veckor, första veckan bjöd på två trevliga utmaningar tycker jag. Nästa vecka lovar jag att utmaningarna ska presenteras lite tidigare under söndagen.

“Affirmera varje dag.” – precis som det låter, skapa en egen affirmation och säg/skriv den till dig själv 5-10 gånger om dagen, varje dag.

“Motionera 60 minuter varje dag.” – Vad man anser är motion bestämmer man själv, 60 minuter om dagen är det som gäller.

Om ni har blogg och är med, så använd gärna bilden ovan och länka hit. Kul om fler hakar på och kul om det är lätt att hitta alla som bloggar om utmaningarna, så lämna gärna en kommentar. På twitter kan man också följa mig om man vill, där twittrar vi allihop under #veckoutmaningen.

Vad tycker ni om veckans utmaningar?

 

Skålen med utmaningar som väntar..

 • I’m in!

  Sara Jonsson

  May 13, 2012

 • Det där var ju en lagom start. Hoppas att jag drömmer ihop nån bra affirmation under natten bara, jag brukar ramsa “starkare, snyggare, snabbare” när jag springer men skulle vilja hitta på nåt roligare :-D Nu kör vi!

  Pernille

  May 13, 2012

 • Härlig start på utmaningen :)

  Elin

  May 13, 2012

 • Detta va ju en bra start :) Kommer länka från min blogg till din :)

  Rebecca - Minaguldkorn

  May 13, 2012

 • […] km på 16 minuter. Nöjd? Jajo, klagar inte i alla fall. Bra start på veckans utmaning i alla […]

 • I´m in! Och bloggar om det såklart!

  frida

  May 14, 2012

 • Jag är på! Superkul initiativ. Affirmeringen var riktigt bra, det är nyttigt att tänka på :)

 • Jag är på! Fick dock hoppa idag då jag har haft huvudvärk och yrsel hela dagen. :/ Men imorgon sätter jag igång med utmaningen!

  Helle

  May 14, 2012

 • […] har bestämt mig för att hänga med på de veckoutmaningar som bloggen ”Äta Träna Kämpa” serverar. Det här blev första veckans […]

 • Jag är med! Gillar verkligen det här initiativet.

  Bloggar om det gör jag minsann också.

  Fröken Fräken

  May 14, 2012

 • Låter bra, jag ska försöka mig på att motionera 60 minuter varje dag :)

  Sundkropp

  May 14, 2012

 • […] mig små stolt över mig själv får jag då säga. Starta ju som sagt Veckoutmaningen igår, så igår blev det 3 härliga promenader. En på 16 min, två på 35 min. Så jäkla gott. […]

 • Jag har varit med i dina utmaningar tidigare och gick nu in på din blogg efter ett litet uppehåll från hela bloggvärlden just i hopp om att du skulle ha någon utmaning. Och vad möts jag inte av?! I’m all in!

  Jannike

  May 16, 2012

 • Kul idé! Jag hänger på, från andra veckan :)

  kram, pernilla be

  Pernilla Be

  May 19, 2012

 • Hejsan

  Just hittat hit och tycker din “utmaningsskål” verkar kul…. Vad handlar det om?

  Sofia

  June 6, 2012

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment