Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

En skadedrabbad följetong..

Jag har drabbats av någon form av daglig skade-följetong som jag hoppas att jag ska bryta idag.

I fredags sprang jag, med lite hjälp utav en liten häst, rätt in i en vägg. Det gjorde väldigt ont och jag ramlade runt lite i gruset inne i ridhuset innanjag väl kom på fötter. Efter det har jag enorma blåmärken på vänster sida av kroppen, främst på vönster smalben. Aj.

I lördags var jag på väg genom en låg dörröppning och lyckades smälla upp huvudet rätt i dörrkarmen så hårt att jag nästan kräktes av smärta. Mitt på huvudet stoltserar nu en rejäl och öm bula.

I söndags var jag på väg till stallet och drog givetvis en ordentlig klot på den isiga vägen. Slog i högerbenet och höften sådär härligt som man gör när man ramlar på is. Härligt!

Igår var jag inne i fårhuset och fixade med fåren när jag helt tappade fästet på det ganska hala blöta trägolvet och for ner på mitt ena knä så hårt att det gick hål i mitt andra par underställ.

Idag väntar jag bara än så länge.

To be continued…

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment