Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vad jag har förlorat på Island so far:

 • Min telefon dog i fredags. Vill man nå mig så går det endast på den isländska mobilen. Det numret kan vem som helst höra av sig till, lys upp min dag med ett överraskande sms vet jag! +354 841 8256 Jag har absolut inga nummer, så alla som vill att jag någonsin ska höra av mig till dem, bör göra detta.
 • Displayen på min digital kamera dog för någon vecka sedan. Det resulterar i väldigt märkliga bilder. Det är konstigt att inte se vad man fotar. Men jag har återfått den där spänningen från när man fotade med film och fick vänta på framkallningen för att se hur bilderna blev. Varje gång jag kopplar kameran till datorn är det spännande. Kameran köpte jag väldigt billigt på Hawaii och det är ingen katastrof. Jag är dock väldigt bra på att misshandla tekniska grejer. Eller, de är ofta väldigt dåliga på att hänga med i mitt tempo..
 • Apropå teknikens under.. Min ipods låsknapp har slutat fungera. Så nu kan jag inte låsa upp den för att kunna använda den. MYCKET frustrerande. Nu har alltså kamera, mobil och ipod svikit mig.
 • Typ 10 kg. Ja, jag var tvungen att väga mig. Det verkar som om det här livet passar mig väl. Jag kan inte säga att jag äter “nyttigt” eller lite eller efter någon som helst regelbok. Snarare tvärtom. Jag äter mycket, är ofta hungrig när det är dags att äta och jag äter det jag är sugen på/finns hemma/står på bordet. Vi äter både en hel del sött, typ kakor till varm choklad och det går åt en hel del bröd i det här hushållet. Antar att ni anser att rostat bröd med smör, ost och sylt är en perfekt “gå ner i vikt”-mat.. Vi äter regelbundet, sover regelbundet och framförallt så sitter jag typ ingenting på hela dagen. Tror faktiskt att dte hänger på det. Från åtta på morgonen till sex på kvällen så är jag på språng och utomhus. Kombinationen är nog oslagbar för hälsan.
 • Min uppfattning utav vilken dag det är. Jag vet aldrig vilken dag det är och blir alltid förvånad när jag får veta. Jag ligger oftast minst en dag efter. Får ibland panik när jag inser att tiden går så fort och jag minst av allt känner mig redo för att åka hem.
 • Mina uppesittarkvällar. Det där med att sitta uppe är totalt menlöst här. Vad sjutton ska man göra?
 • Mitt datorberoende. Jag sitter vid datorn så mycket mindre nu. Det är faktiskt inte särskilt kul. vad gör man vid datorn, egentligen? Jag sitter i stort sett aldrig vid datorn före sju-åtta på kvällen.
 • Mitt sociala liv. Det här med att bo på en isolerad gård med några mil till närmaste samhälle gör inte det sociala livet särskilt aktivt. Ibland blir jag helt tokig och uttråkad på kvällarna. Framförallt när den enda tv-kanalen visar något urtråkigt program, Sigrun stickar/är borta och Eggert sitter på kontoret/pratar i telefon.
 • Min gamla övertygelse av vad livet går ut på och vad jag ska göra med mitt liv. Nu vet jag inte alls. Igen. Det är det där med att göra något förnuftigt eller göra något som gör en lycklig och krocken mellan de båda.
 • Mitt hjärta. Till det här landet.
 • har sagt det förr och säger det igen, det verkar verkligen som om det där livet egentligen är som gjort för dig! =) Du slipper all press vid tanken på vad som är “rätt eller fel” vid träning, kost och levende i övrigt. Du får vara fysisk aktiv, det som din kropp vill och behöver samt att du har tappat otroliga (nästan) 10 kg!! det är ju helt sjukt superkul att läsa! =)
  Hoppas dock inte du kommer in i någon fas igen där du känner att du måste röra på dig mer eller så. Keep on the life you like it =)

  Bella

  November 7, 2011

 • Låter underbart. Och lite jobbigt, kanske.

  emsut.

  November 7, 2011

 • Bara förluster man kan leva med. =)

  Hoppas det kommer ett inlägg med vad du hittat/vunnit på Island.

  Cathrin

  November 7, 2011

 • Det låter helt fantastikt! Även den delen där elektroniken sviker. Back to basic liksom. Jag tror att alla behöver det perspektivet på livet ibland!

  Sarah E

  November 7, 2011

 • Fantastiskt! Det är ju så det ska vara! Det naturliga är ju att röra på sig under dagen precis som du gör nu! Jag är avis!

  Maria finnved

  November 7, 2011

 • Wow, det låter som det är förluster du kan vända till vinster ;-)
  Gott att höra att du mår så bra. Det är du värd!

  Karin

  November 7, 2011

 • Underbart i det stora hela! Mest fina förluster – eller de är i alla fall skrivna med en smittande glädje! :)

  Sofy

  November 7, 2011

 • Håller med ovanstående om att det verkar vara förluster “man kan leva med”! :D Du ser väldigt lycklig och tillfreds ut, fullkomligt strålar på bilderna!

  JoHo

  November 7, 2011

 • Du lever ett liv som jag tror människan är skapad för att leva. :)

  Dessi

  November 8, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment