Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Bra bilväg.

För någon dag sedan skulle jag hjälpa Eggert att laga staket. Vi åkte med bilen in i en av hagarna, det fanns en väg. Mycket bra. Sen tog vägen slut och jag tänkte “nu är det bara att börja gå.” Men inte. Jag lovar att marken var mycket värre än den på bilden, “tuvorna” var högre liksom. Bilen fastnade några gånger och jag fick hålla i mig med båda händerna för att sitta kvar i bilsätet. Långsamt gick det också. Men vi skulle absolut köra ända fram.

Eggert klappade lyckligt sin bil när vi kom fram och  sa ” Bästa bilen”. Mycket konstig upplevelse.

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment