Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Har haft en sån himla bra dag, både idag och igår. Allt har bara varit roligt och gått bra. Jag har skrattat och försökt bli bättre på isländska. På dagarna är det strikt bara isländska som gäller med Eggert. Blir frustrerad över att det går så långsamt, har varit på gården i 2,5 vecka och tycker att jag borde fixa isländskan redan. Höga krav? Neeej dåå.

Dagen idag har i alla fall varit kanonbra. Riktigt rolig. Avslutades med att jag fick beskåda en meteorit (tror jag?) som föll brinnande över den mörka kvällshimlen när jag var på väg hem ridande på Thröm. Helt galet vackert.

Nu ska jag bädda ner mig i min lite för korta säng och sova. Hoppas att Eggert kommer ihåg att väcka mig åtta imorgon, idag blev jag inte väckt förrän kvart över nio, halva dagen missade jag!


Till och med fåren samarbetade idag!

 • Vilken härlig dag!! :) Roligt att du trivs! :)

  Jennie aka Limepuff

  October 27, 2011

 • ååh, vad fluffiga och musiga fåren ser ut! =)

  Bella

  October 27, 2011

 • Alltså, att du ens försöker lära dig det där fantastiskt vackra men till synes helt omöljiga sagospråket är ju en bedrift i sig… Underbart att höra hur bra du trivs! Stor kram!

  Helena

  October 27, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment