Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

i’m alive.

Oj.https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/185281_10150255135538741_574118740_7639556_4496670_n.jpg

Det var en 30års fest som kom ivägen nu i helgen. Min sambo fyllde och det var storfest här hemma med 70 gäster och mat och dryck för ett helt kompani. Jag har ännu inte hämtat mig, eftersom dagarna som följt denna fest också bjudit på allt annat än vardag. Det har varit väldigt mycket vänner i omlopp och en hel del städning efter festen däremellan. Idag firades min födelsedag några dagar för tidigt (jag blir 27 hela år på fredag!), ute på sjön och imorgon åker jag till Umeå för att vara brudtärna i helgen. Jag upplever ett sånt där rus i livet när det händer allt på en och samma gång och jag inte hinne rmed mig själv. Ingen träning, ingen morgonpromenad, ingen mat-och-sov-klocka, ingen ordning.

Men, imorgon ställs klockan på åtta och då är det en morgonpromenad som gäller och sen ska det ätas efter klockan hela dagen. Måste få någon rätsida. Efter det här bröllopet så får det vänta ett bra tag till nästa dekadenta helg. Jag behöver vardag och lite ordning och reda. Samt träning. Jag ligger efter som tusan och jag vill hitta balansen igen. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/251568_10150753485765721_731325720_20032860_8352736_n.jpg

 • skönt att veta att du lever. blev lite orolig där ett tag…

  Träningsglädje

  August 3, 2011

 • Då får man önska dig grattis i förskott!
  Träningen och vardagen kommer, passa på och njut när det bjuds på fest :)

  Miika

  August 3, 2011

 • Äntligen hittade jag hit! Hade klickat att följa bloggen på den andra adressen för att den kom upp smo tips och nu märker jag ju att du inte skriver där. Kul, nu ska jag läsa! :)

  Maja

  August 3, 2011

 • Vi måååste snart ses!

  Jessica

  August 3, 2011

 • Hej, trillade in här.
  Intressant och inspirerad resa du gör. Imponerad!
  Har ifs inte haft lika lång resa som dig. Ska gå ner 10kg, så har snart gjort 5kg. Är inspirerade och peppade att läsa om andras kämpande :)

  keep up the good work :)

 • Gratulerar också i förskott. Ifall jag skulle bomma på fredag. 27. Det var en bra ålder. /Tant Jojo :)

  Jojohanna

  August 3, 2011

 • Det är en fröjd att läsa din blogg!! Vilken tjej du är!!

  Joline

  August 4, 2011

 • Det är härligt med roliga tillställningar, men de får inte komma för ofta för motionens och hälsans arbete tror jag går bäst i just vardagslunk.

  Miah

  August 4, 2011

 • Har precis hittat hit!
  Vill bara önska lycka till :-)

  Katarina

  August 5, 2011

 • Kämpa vidare, det finns inga orealistiska mål, bara orealistiska deadlines!

  Kim Steen

  August 6, 2011

 • Jag har också längtat tillbaka till vardagen och rutinen. Saknar den eftersom det är lättare då tycker jag. Men nu är den här och det är hög tid att ta tag i saker. Jag kommer kanske på lite besök i Sthlm under hösten…

  Ida

  August 8, 2011

 • Jag återvände till min vardag och mina rutiner i måndags och även om det innebar att semestern var slut för denna gång så kändes det riktigt bra. Jag har mycket lättare för att äta vad som är bra för mig när jag har min mat, sov och tränings-klocka att utgå från.

  PS. Grattis! :)

  Ulrika

  August 10, 2011

 • Tack för en härligt inspirerade blogg!!! :) kramar becca

  becca

  August 10, 2011

 • Nu vill vi ha fler inlägg :D
  Jag är läs-sugen!

  Kram på dig

  lina

  August 11, 2011

 • Hej!

  Vill informera om att vi på Bloggextra.se nu drar igång en tävling där alla våra medlemmar kan vinna 3 veckors fri annonsering på vår framsida och presentkort till SF-bio. Det är gratis att bli medlem. Läs mer på vår startsida!

  Flera tjänster erbjuds till bloggar:
  *Omröstningar
  *Frågelåda
  *Dagens Outfit
  *Bloggtips
  *Blogghjälp

  marie

  August 12, 2011

 • Hej!

  Ville informera dig om att vi just nu har en tävling på http://www.bloggextra.se där vinsten är 3

  veckors reklamplats på bloggextra.se samt en SF-bio presentkort laddat med 200kr.

  Dessutom kan vi erbjuda olika funktioner till din blogg som omröstningar/bloggsvar/bloggtips

  m.m.

  Var med och tävla du också!

  marie

  August 12, 2011

 • Har precis suttit och scrollat mig igenom alla dina bilder – vilken cliffhanger! Så spännande! Och man ser ju verkligen att du byggt upp en bra muskelmassa under som nu blottas :)

  Smaljeansen!

  August 13, 2011

 • Har det hänt något? Eller har du “bara” tappat fokus? Hejar på dig o hoppas snart du är tillbaka! Jag har gjort en plan liknande din =)

  Madeleine

  August 13, 2011

 • Vart är du? :(

  Sara

  August 15, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment