Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det där som kom emellan..

En 30:års fest. Båtturer. En resa upp till Umeå plus bröllop (som brudtärna). Min födelsedag. En 90:års-kryssning. Halsfluss. Ommålning utav några hus invändigt.

Hej. Här är jag. Ni har verkat lite oroliga och otåliga, men inget allvarligt har hänt, mer än att livet kom och tog en jäkla massa tid. Nu sitter jag iaf här, ett år äldre än senast vi hördes och har fått halsfluss. Kanske är det kroppens sätt att säga att det har varit lite mycket de senaste veckorna. Sena kvällar, en hel del stress och lite lugn och ro. Nu har jag några stora grejer kvar innan “ledigheten” är avklarad och lugnet och vardagen kommer tillbaka. Jag längtar efter vardag så att jag kan få lite ledigt..

Men nu börjar lusten och tiden att blogga komma tillbaka igen och jag har så mycket att berätta för er. Någon träning har det inte blivit på flera veckor (herregud!) och det kommer väl dröja lite till, iom den här halsflussen, men jag ser fram emot att få träna och strukturera livet igen. I helgen går ju Premiären utav Snäcksjön Triathlon och det ser jag verkligen fram emot. Mer info kring det under kvällen. Kommer ni?

Nog om mig, hur mår ni?

 • Jag mår bra, jag har nu efter nästan en månad icke sprungit kommit igång med löpningen igen och jag känner att jag har en struktur. Dock kommer den rubbas från onsdag nästa vecka till veckan därpå för att jag ska göra en tandoperation och inte får träna.

  Träna med Matilda

  August 15, 2011

 • Mår bra! men saknar att läsa din blogg för pepp till träning!

  AMEERA

  August 15, 2011

 • Ja, man tänker ju ofta att på semestern ska man minsann ha sååå mycket tid till träning. Men vart tar all tid vägen?!! Det är väldigt mycket lättare att få in den när det är vardag och man har sina rutiner

  Kristina Sund

  August 15, 2011

 • Jag vill ju komma! Det lät skotskoj när du pratade om helgen nere i Skåne. Men det går liksom inte :( Men kanske nästa år :)

  Ida

  August 16, 2011

 • ajaj, halsfluss =( Brukar bli så att man blir lite sjuker när jobb/skola börjar också…*krya på sig kram skickas*
  Jag kommer tyvärr inte på triathlonen, mycket glad för inbjudan men samtidigt tacksam över att sambons kompis ska fira sin 30årsdag så jag slipper *hehe* hade nog aldriiiig orkat =)
  Men mycket pepp och positiv energi till er andra, hoppas jag får se/läsa om det här ute =)

  Li

  August 16, 2011

 • Hej Ella!
  Vad kul att jag hittade just till din blogg! Jag har en stor aning om att vi har sets förut ute i internetetern men då på Haket och vid helt andra namn (mitt Aquila83).
  Halsfluss låter definitivt mindre trevligt och kanske inte något man vill ha i värsta semesterhetsen ;) Det är också jobbigt när det sätter käppar i hjulet för träningplaner och annat man kan tänkas ha igång.

  Fru Fantomen

  August 20, 2011

 • Nu är du försvunnen igen? Trist…

  Sara

  August 23, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment