Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Tillbaka på banan.

Om jag hade en funktionell telefon hade ni både fått lite snabbare och roligare (det innebär bilder) uppdateringar på bloggen. Men min telefon har bestämt sig för att gå och självdö lite smått. Så, under tiden jag inte har bloggat om gårdagen, som rakt igenom var en toppendag, så har jag tagit mig tillbaka upp på banan och kört gasen i botten. Det känns härligt!

Det är härligt att motivationen finns där inne igen, stark, bultande och inspirerande. Det känns också härligt att ni är så många som är med mig. Jag är verkligen lycklig lottad med så många fina människor runtomkring mig, både “irl” och här på bloggen. Varm och tacksam över det.

Igår styrde jag kosan till Stockholm, efter en varm morgonpromenad runt sjön. Det var dags för ett pass med Magnus. Efter att ha träffat en uttorkad Ann-Sofie som sprungit jättelångt (så kul att träffa dig), så körde vi lite boxning ute i en park. Ni som följt min blogg ett bra tag vet att jag tränade mycket boxning förut, mest med min förra PT. Jag älskar att slåss! Lite tråkigt att ins ehur mycket snabbare jag blir trött nu, det är aldrig kul att jämföra sig. Det glädjande är dock att jag vet hur snabbt dte går att bli bättre och har jag byggt kondition förut så kan jag göra det igen. Ni som läst bloggen vet också att det finns en övning som min gamle PT älskade att plåga mig med, burpees. Och givetvis fick jag göra typ burpees igår också. och utfall och knäböj och allt sånt som är jobbigt. Men med boxning så är det kul, utmanande och inte alls som den där hemska löpningen. Passte var intensivt och roligt. Jag cyklade från passet trött, men glad!

Att sedan snabbt duscha och byta om för att träffa fina Sara och äta en ljuvlig räksallad på Mälarpaviljongen, gjorde inte dagen sämre. Vi satt vid bästa bordet och solen var med oss under hela middagen. Kan det bli bättre?

 


Bilden är fräckt snodd utav Sara.

 • Wow, vilket ställe!! Jättefint verkligen! Kul det där med boxningen också. Jag hoppas att jag kan våga gå på sådant i framtiden när jag kommit i bättre form!

  Joline

  July 20, 2011

 • Nej, vilken toppendag, det kan nog inte bli bättre! :-)

  Evalinn

  July 20, 2011

 • Att slå på sin PT är underskattat! :)tokkul att ses! Kram

  Annie

  July 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment