Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Här är jag ute och går.

Morgonpromenad i regn och med flugor och bromsar som ivriga påhejare. 35 kvicka minuter där jag försökte lokalisera smärtan i min nedre ländrygg på vänster sida. Det är som en stor stelhet i hela ländryggen när jag vaknar och det hugger lätt på vänster sida i vissa rörelser. För stela rumpmuskler är vad experterna säger. Så stretch är något som borde ingå mer konsekvent i min plan.

När jag kom hem var havregrynen och mjölken slut. Det fanns inte så mycket frukostmässigt överhuvudtaget hemma, så det fick bli en märklig blandning till frukost. Men gott!

 • Det där med lätta hugg i ena sidan va ländryggen vid vissa rörelser känner jag igen. Ibland är det inte så farligt, men ibland är det outhärdligt och ger inte med sig. Piriformis borde vara den muskel som spökar för mig, och som dessutom ger mig höft/knäproblem då jag slarvar med stretch och prehab…

  Johanna

  July 21, 2011

 • Jag brukar stretcha med den som i yinyogan heter ‘sovande svanen’. Annars är det rätt skönt(!?) att sitta djupt på huk (‘Malasana’), brett mellan fötterna, med båda hälarna i marken, kanske hålla sig i något för balansen. Drar fint i dom bakre regionerna.

  anja

  July 21, 2011

 • Prova att sträcka ut höftböjaren också. För mig brukar det vara en kombo av rumpa och höft som är för strama.

  Marie

  July 21, 2011

 • Sätesmassage FTW hörru :D !

  soffan

  July 21, 2011

 • hej! ville bara säga att jag följde din förra blogg och har nu för ett tag sen även halkat över till den här. tycker dina tre nya inlägg, måle, problmen och planen är riktigt bra.

  Förövrigt tycker jag det är roligt att det känns som du har fyllts med mer energi och glädje på något sätt än när jag i vintras följde din blogg senast. Fast det kanske bara är en inbillning från min sida ;)

  Josefin

  July 21, 2011

 • Bra jobbat! Och frukosten ser helt ok ut. :-)

  Evalinn

  July 21, 2011

 • Man tager vad man haver. ;)

  Jennelie

  July 22, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment