Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Att ödmjukt följa planen.

Jag är väldigt nöjd med mig själv och min prestation, även om jag inte riktigt fullt ut följde min träningsplan förra veckan. Till skillnad mot tidigare känner jag mig dock sjukt nöjd med min prestation och grämer mig inte över det jag inte gjorde utan gläds över det jag gjorde. Den här veckan har jag tänkt snäppa upp ett steg till, men samtidigt följa min plan med kärlek och ödmjukhet gentemot mig själv.

Allt det här gör jag för min skull och det är bara för att jag ska må bättre, fysiskt som psykiskt. Jag har för närvarande ett enormt flyt med maten, jag äter på de tider jag ska, jag äter väldigt bra, det blir inget kött eller kyckling, men fisk skaldjur och helvegetariskt. Jag har ingen som helst ångest kring mat. Det är som en dröm!

Träningen är jag mer ödmjuk med, jag har på mig min stegräknare men kommer inte upp i 12 000 steg riktigt varje dag och jag gjorde inte riktigt alla mina pass. Men jag känner mig piggare och gladare och kanske framförallt, lättare. Det känns som om min förbränning snurratigång och som om tempot i mig kommit igång. Roligt!

Det är en aning segt att ta sig ut och träna “pass”, men jag tänker Anjas smarta mantra att jag bara har två mål/krav, att ta mig ut och ta mig runt. Jag är nog rätt snäll mot mig själv just nu. Morgonpromenaderna studsar jag upp för.

Idag blev det cykling som dagens pass. Jag hat-älskar cykling, Det är seeegt, man har hela tiden ett jämnt tryck i benen och det är alltid halvjobbigt, men sällan “mega super jag håller på att dö”-jobbigt. Dagens två mil gick helt okej, inte så snabbt, men jag hade inget tryck i benen. Däremot så fick jag inte ont i ryggen och min sittställning har nog blivit lite bättre. Könet värker, men en kvinnosadel ska införskaffas, och cykelbyxor!

Kanske kommer jag bli cykelbiten och klara längre pass så småningom, men just nu är jag ödmjuk och snäll och håller mig till det som känns okej. Jag gillar den här känslan som infunnit sig. Jag är supermotiverad och har ett stenhårt fokus (som kan motstå både godis mitt framför ögonen och efterrätt, utan problem!), men är framförallt snäll mot mig själv.

Jag mår bra. Härligt!

 • Cykelbyxor is it! De hjälper verkligen, jag lovar. Jag hade samma problem när jag började cykla. Visst led jag av mjölksyra och trötta ben men könet var det som “gav upp” först :-)

  Din blogg är min stora drivkraft, speciellt de dagar jag inte orkar träna. Då tänker jag på alla pushande inlägg du skriver!

  Keep on going darling!!!!

  Johanna

  July 26, 2011

 • Skönt att höra att du mår bra!

  Marie

  July 26, 2011

 • Jag tycker att det låter som att du är riktigt på G!

  Annoula

  July 26, 2011

 • Låter bra att maten fungerar och Anjas tips om att ta sig ut och runt är väldigt bra. Babysteps, då är det lättare att få in vanan :)

  Johanna

  July 26, 2011

 • Vilket härligt inlägg! Va härligt det är då man får inte det där flytet, då man inte ens funderar på att göra val som ger en ångest efteråt! Bra jobbat:) Och angående tjej-sadel och cykelbyxor, så rekommenderar jag varmt att hellre investera i ett par riktigt bra cykelbyxor, tjej-sadel är enormt överskattat! Jag har aldrig haft så ont i skrevet sen jag köpte min, och funderar starkt på att byta tillbaka till killsadel! Jaja, hur du än gör, lycka till:)

  Lisa

  July 27, 2011

 • Åh, att jag inte tänkt på en stegräknare!

  Miah

  July 27, 2011

 • Hej! vad kul att läsa! ja ut bara- och så se vad som händer!. Låter som du äter gott! :) Jag får bjuda hem dig och Sara på min linsgryta sen när jag kommer hem.

  Annie

  July 27, 2011

 • Stegräknare är ett väldigt underskattat hjälpmedel. De är billiga och kan verkligen sporra dig att röra på dig mer!

  Hälsopappan

  July 28, 2011

 • Härligt att se att du är tillbaka! Jag kan varmt rekommendera vadderade cykelbyxor! Köpte ett par inför tjejvättern och det är så mycket skönare att cykla med! :-)

  Veronica - Mot toppform

  August 4, 2011

 • U GO GIRL!!!!!

  ivoncita

  August 11, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment