Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu är jag tillbaka igen.

Hej fina bloggen! Nu har midsommarhelgen passerat med dunder och brak och jag försöker fortfarande återhämta mig efter den. Här i våra trakter firas alltid midsommarafton hos min kusin, där det i år var drygt 60 gäster både gamla som unga, där är det traditionellt blomsterplock, midsommarstångresning, dans runt stången, lekar och bad i tunnan samt i havet som gäller. På midsommardagen fortsätter festen hos oss, i år var vi 60 gäster även här, men då var det nästan enbart det yngre gardet som festade loss. Efterfesten till halv sex känns i kroppen även idag. Glädjande är att vi ägnade halva festen kring volleybollnätet som blev omåttligt populärt. Jag är glad över att jag inte dricker alkohol, för med tanke på hur sliten jag är idag, två dagar efter midsommardagen trots att jag spenderade hela helgen nykter, så vet jag inte hur det hade känts om jag dessutom varit full.

Idag är jag dock tillbaka igen. Igår gick jag och la mig före tolv och imorse ringde klockan åtta. Idag ska det tränas, vilket inte gjorts, mer än volleybollen, de senaste dagarna. Idag ska det även ätas enligt planen, med andra ord återgår livet till det normala igen.

Vad har ni gjort under midsomar?

 

 

 • Har ätit å cyklat ;-) Nu är det att ta nya tag igen med träningen! Ha en bra dag!

  Carola

  June 27, 2011

 • oj. volleybollspelandet ser mkt seriöst ut!! :)

  Träningsglädje

  June 27, 2011

 • Underbart fin midsommar du verkar haft! Härligt! Hos mig har det varit lugnaste midsommar ever pga vissa tråkiga omständigheter (sjukdom och operation) kring min killes familj, men i motsats till lugnet så har motionen varit desto bättre – samt denna vecka kickades igång med ett jobbigt men KUL spinningpass! :) (måste vara 5-6 år sen jag satt på en spinningcykel senast..!)

  Lisa H

  June 27, 2011

 • Jag var ute med båten men redan dagen efter så åkte jag med min ena kusin till hans föräldrars landställe och kopplade av! :)

  Matilda

  July 1, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment