Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu är hon hemma!


Jag och skönheten efter premiärturen.

Jag var oförskämt pigg imorse, trots att mina grannar bestämt sig kvällen innan för att ha ett extremt högljutt samlag. Alltså, jag är inte det minsta pryd eller känslig, men när kvinnan en våning upp ropade ut sina lustar, så måste hela gatan hört! Fantastisk svårsomnat ljud..

Men jag var ändå pigg när jag vaknade om än stel som en stelopererad tant. Min ländrygg is killing me! När jag reser mig upp måste jag,i bästa tant-manér hålla mig om ryggen och gå lätt framåtlutad för att inte gå av. Tror att det har att göra med väldigt stela rumpmuskler och väldigt korta höftböjare, en teori som även pt-Magnus höll med om. Kanske borde stretcha..

Jag tog mig till dagens mötesplats och blev lotsad till en lekplats. Det är underbart att träna på morgonen. Nästan inga folk ute, svalt och skönt och träningen lämnar en skön känsla i kroppen resten utav dagen. Idag plågade Magnus mig med något som bitvis var jobbigare än intervaller, rörlighetsträning bland annat. Sånt som ska göra med kontroll och långsamt får hela min kropp att protestera. Dessutom var tunga kettlebellen med och jag had enästan glömt hur jobbigt dte är att svinga sådana där klot fram och tillbaka. För att inte nämna hur rädd min kropp var för att ländryggen skulle gå av. För att jag inte skulle plågas alltför mycket i långsamma, jobbiga övningar fick jag avsluta passet med fem backintervaller. Jag var både stark och snabb samt kunde hålla tekniken nästan hela vägen.

Kvinnan som passerade mig när jag var på väg ner efter femte intervallen gjorde min dag med ett enkelt leende och “Bra jobbat!” och sedan någon vidare kommentar kring detta. Mer sånt! Jag kände hur glad jag blev av det lilla och fick extra kraft till sista intervallen. Älskar positiva hejarop från medmänniskor.

Efter en ynka, men satans så jobbig, bålövning senare var det dags att träffa henne. Skönheten. Hon är en vit springare (hybrid) som förhoppningsvis inte kommer kasta av mig trots att jag har ganska dålig koll på cyklandet do’s and dont’s. Jag kommer nog vara rätt ocool och omedveten om det när jag cyklar. Tex så har jag förstått att man inte ska ha cykelstöd på cykeln. Jag bara undrar, vad gör man med cykeln när man måste stanna? Lägger den ner? Känns jäkligt coolt. Nåja, nog om detta. Efter att Magnus ställt in henne åt mig var det dags att cykla hem. Utan både hjälm (så dåligt!) och cykelskor. Insåg ganska snart att det känns som om ländryggen, återigen, ska gå av och att könet ska klyvas på mitten. Inga konstigheter med andra ord.

Tror jag behöver viss invänjningsperiod (samt vadderade cykelbyxor). Snygg är hon iaf. Tror dock jag ska vänja av henne med ovanan att komma med in. Redigt jäkla lås bara sen får hon blir utecykel. Någon måtta får det vara..

 

 • Bra kämpat idag!!! Och vilken skönhet du har skaffat dig!!!

  Ida

  June 22, 2011

 • Snygg racer!
  Jag fick också glada tillrop av en medmänniska på cykel som jag mötte imorse. Mer än ett leende och ett “ser bra ut, ta i lite också” behövdes inte för att jag skulle orka öka tempot den sista biten :)

  Ulrika

  June 22, 2011

 • Wow Ella! Vuxenpoäng med riktig cykel! Jag är stolt.

  Linda

  June 22, 2011

 • Nej – ställ henne inte ute – då snor någon henne :( Hon passar fint in i hallen! Snyggaste dekorationen!

  MarathonMia

  June 22, 2011

 • Kul att du blivit med fincykel! Men säger som Mia, ställ henne inte ute! Det är ju som att sätta sin bebis utomhus eller nåt. Alla cyklar inne, så de får mysa, och så blir det ju så sportigt inne! (Jag har 3 inne hos mig) :)

  Karin Tri RW

  June 22, 2011

 • håller med mia!

  Träningsglädje

  June 22, 2011

 • Vilken snygg cykel! En sådan har du gjort dig förtjänt av då du verkligen spenderar en hel del tid på just en cykel. Köpte en ny jag också inför denna sommar (då min förra blev snodd förra säsongen) och drog på stort med en mer mountain bike-liknande en, dock med bara 7vxl. Helt sinnesjukt jobbigt däremot så bråkar växlarna och alla växlar känns som 7an HELA TIDEN. Sådant tar genast död på cykelglädjen… När du pratar så gott om din nya fina, så måste jag nog ta hand om min nya fina också, repdags nästa!

  Lajna

  June 22, 2011

 • Tack för tipset! :) Snygg cykel du skaffat!

  Dessi

  June 23, 2011

 • Kan inte låta bli att lämna ett tips till! Skaffa en sadel utformad för tjejer! En med hål i mitten på. Det räddade i alla fall mig när jag inte stod ut med min platta, hårda herrsadel på min MTB som inte ens vadderade cykelbyxor hjälpte mot. Värt varenda krona. Köpte min på cyclecomponents.se och nu slipper jag att vara öm i flera dagar efter ett träningspass. Ska jag cykla längre så smörjer jag även in mig med en särskild salva som jag inte kommer ihåg namnet på. Men du kanske inte har sådana problem egentligen. Men det kan vara bra att veta om du får det framöver! Du har en väldigt trevlig blogg i alla fall!

  Veronica

  June 23, 2011

 • Åhhh, har du också blivit nykär :) Jag slog till på en hybrid igår jag också, en scott. Löjligt glad, vi kanske kan ta en långtur ihop i sommar :)

  Katarina

  June 23, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment