Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Nu är det dags!

Vässa pannbenet!

Nu ska här tränas. 4 minuter löpning och 1 minut gång i 55 minuter säger mitt träningsprogram. Med efterföljande styrketräning. Herregud, jag kommer vara helt slut. Jag hoppas Stockholm bjuder mig på snällt väder, lagomt mycket folk på gångvägarna, inga jäkla rökare (alltså, jag klarar inte av att få rök i lungorna när ja springer, blir arg som ett bi!) och meditativt vackert vatten och grönt.


Såhär ser jag ut när jag försöker tagga till!

Hepp!

 • Rökte innan jag började snusa. Visst kunde jag känna hur det luktade om någon ny-rökt precis klev på bussen. Men nu känner jag av rök även utomhus och får svårt att ta ett andetag. Märkligt hur fort sånt ändras.

  n00bis

  June 3, 2011

 • hej jag äter lchf och jag går inte ner i vikt. jag gick ner 6 kilo sen står det stilla och har stått i flera veckor.. vad gör jag för fel? jag äter följande: frukost: ägg bacon eller fil med hallon. lunch: kyckling/kött/omelett fisk med beasås och grönsaker middag: kyckling/kött/omelett/fisk ibland grädde i maten och grönsaker itll. ibland på kvällen tar jag en näve nötter. ändå står vågen och måtten stilla. vad gör jag för fel? lchf kanske inte är bra för mig?

  sabina

  June 4, 2011

 • Hej Sabina, jag är nog fel person att svara på varför du står still. jag äter själv inte LCHF och har dålig koll på dieten. Jag vet att dte finns många andra duktiga bloggare som har bättre koll.Eller så är det kroppens sätt att säga att du inte behöver gå ner mer i vikt. Men det vet du bäst själv. Lycka till!

  ÄtaTränaKämpa

  June 6, 2011

 • Hej!

  Ramlade in här av en slump… Vad var det för träningsprogram du använde dig av?

  Anna K

  January 31, 2013

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment