Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Morgonstund har guld i mun.

Eftersom jag nuförtiden ska upp åtta fem dagar i veckan, så måste jag ju göra något med all den tid jag får. Så jag tänkte att en morgonpromenad blir fint. Dessutom slår jag två flugor i en smäll eftersom jag ändå måste kolla om det blivit något föl under natten och vägen jag brukar gå ligger så fint runt hela stohagen.

Alice ligger fortfarande och sover, men jag tror nog att jag kan lura med henne ut. Hon brukar aldrig tacka nej till en promenad även om mornar inte riktigt är hennes grej. Jag däremot känner mig riktigt pigg! (Kanske beror på att jag somnade som en stock innan tolv igår, eller så är det en ren slump..)

Varför får en morgonpromenad mig att känna mig tusen gånger hurtigare än en timmes löpning en söndagskväll?

  • Oh….för att du är uppe och rör på dig när (du tror att) alla andra sover..? :) Enkel psykologi. ;)

    Helena

    June 20, 2011

  • För att man förbränner mer på morgonen! :D På onsdag blir det morgon promenad för mig och kanske på lördag! Det beror på vart jag befinner mig! :D

    Matilda

    June 20, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment