Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Klar!

Nu kom sommarlovet. Tack gode gode gud.

 • jag var inte avis för en timme sedan – men NU är jag jätteavis!

  Träningsglädje

  June 7, 2011

 • :D

  ÄtaTränaKämpa

  June 7, 2011

 • Började precis läsa din blogg och vill bara säga att du är GRYM!! Kämpa på, du är en inspirationskälla för mig. Mitt mål är att i höst klara av Stockholm Halvmarathon, och den här bloggen motiverar mig till att även jag kanske borde starta en blogg där jag kan skriva om mina framgångar och motgångar. Som en egoboost, liksom. Keep up the good work!

  Jenni

  June 7, 2011

 • Bra jobbat – grattis till sommarlovet:-)

  Anonymous

  June 8, 2011

 • Härligt!!
  Grattis!
  Bra jobbat!

  emliscious

  June 8, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment