Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Honey, I’m home!

För ungefär en timme sedan landade jag hemma i lägenheten igen, alldeles uppfylld efter en fantastisk helg. Jag har tusentals bilder och en lång sammanfattning  att dela med mig av kring helgen. Men den får komma imorgon. Det är första gången sen i torsdags som jag öppnar datorn och nu kan ni vänta er lite roligare inlägg och lite mindre mobilbloggande där bilderna täcker halva skärmen framöver.

Också att vänta är lite allvarliga ord här på bloggen rörande mig och den här jäkla övervikten jag kämpar med. Kämpandet ger nämligen måttliga resultat och jag är så less på just det. Ni kan också vänta er en sommarutmaning! Åh, det finns både roliga och allvarliga grejer i säcken som jag ska plocka upp och damma av innan jag delar med mig utav dem. Men jag hoppas ni har lite tålamod. Jag ska försöka svara på era kommentarer också, har ni en fråga som ni inte fått svara på och det var ett tag sen, passa på att påminna mig och fråga igen så lovar jag att svara. Ibland slinker det in frågor när det är som körigast och sen när jag har mer tid och tänker svara på dem, så har jag hunnit glömma bort dem, inte bra!

För att utvärdera veckan som gått så var den fullspäckad med aktiviteter. Min systers student, min kusins examen och sedan en tränings/spa-helg i andra änden utav Sverige. Vissa tärningspass blev inte av och en massa bonusträning blev det istället. Helt okej tycker jag, men sen är frågan vad PT-Magnus tycker.. Maten har än en gång gått sisådär.

 • Jag ser fram emot Sommarutmaningen!!!!!

  Ida

  June 14, 2011

 • Jag med! Bring it on!

  MarathonMia

  June 14, 2011

 • Sommarutmaning, yeeeeey! Jag skickade en kommentar om träningsmusik och även stretchövningar till efter löpning. :D

  Matilda

  June 14, 2011

 • Ser fram emot en sommarutmaning, det kan jag behöva!

  Jenny

  June 14, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment