Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Det är FÖR varmt!

Herregud, jag känner mig väldigt svensk när jag klagar på vädret, men gud vad det är varmt! Jag svettas bort! Än är det alldeles för varmt för att göra något annat än bara slöa i solen. Jag blir som en stor svettpöl bara jag rör mig det allra minsta. Jag får invänta kvällen för en temperatur som går att springa i.

Hur sjutton gör ni, ni som springer när det är såhär varmt? Man förångas ju?

 • Man kan öva upp sin värmetålighet genom att (just det) springa i värmen. Jobbigt till en början, men det går lättare och lättare. Jag tycker det är skönt att springa då det är kring 25-30 grader, har sprungit både maraton och längre i sån värme och det funkar. Är det över 30 och jag ska springa snabbare än jag gör på maraton, då blir det jobbigare…

  Johanna

  June 29, 2011

 • Vi är alla olika! Min kropp fungerar bäst i tropiskt klimat, gärna runt 30 grader och hög luftfuktighet. Under 10 grader fungerar jag ingenstans.

  pilla

  June 29, 2011

 • Jag tycker att värmelöpning är befriande!!

  Träningsglädje

  June 29, 2011

 • Håller med dig! Jag springer mycket hellre i -10 grader än när det är så här varmt. Men ikväll lär det nog vara ganska behagligt iallafall :)

  Dessi

  June 29, 2011

 • Jag passade på och träna inomhus (!) Körde intervall på löpband på friskis :-)
  Var det svalare – Nej, tror inte det för AC verkade vara paj.

  Andrea

  June 29, 2011

 • Man väntar :D För mig känns det onödigt att plåga sig i trettio graders värme, igår väntade jag till niotiden på kvällen då det var strax över 20, väldigt skönt springväder :)

  anna linnea

  June 30, 2011

 • Jag tycker det ger träningen en extra kick att ibland ta ut sig fullständigt i hetta, bara man ser till att dricka väldigt mycket!

  Ida

  June 30, 2011

 • Jag har nog lite svårt i hetta. Eller jag kan springa i rejäl värme, men jag får inte samma fart i kroppen. Så jag föredrar att springa på morgonen eller kvällen. Eller åtminstone i skogen så man får skugga. Annars tror jag det är en vanesak!

  Ida

  June 30, 2011

 • Nog sjutton är det jobbigt, håller helt klart med. Igår väntade jag till 22:00 att springa, då var det väldigt behagligt och mycket lättare att andas :-) jag brukar bara tänka på att dricka extra mycket (iskallt) vatten innan annars.

  Micke

  July 1, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment