Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Vägning, vecka 20.

Vikt: 115,3 kg -1,5 kg (sammanlagt – 17,7 kg)

BMI: 35,6 (ursprungligen 41)

Mage vid naveln: 104 cm -4 cm
Midjemått: 96 cm -2 cm
Höft: 112 cm -0 cm
Höger lår: 72,5  cm -0,5
Vänster lår: 70 cm -1 cm
Höger arm: 37 cm -1 cm
Vänster arm: 38 cm -1 cm
Under byst: 96 cm -1 cm
Hals: 38 cm -0 cm

Ja, det där får man väl säga är ett mer än godkänt resultat på drygt en vecka. Kul!

Den dr vägningsångesten jag nämnde igår lämnade mig inte oberörd under natten. Jag tror sällan jag har sovit så dåligt. Jag känns som om det skulle vara bra för mig att andas lite. Nu känner jag mig iaf lugn. Skönt. Jag behöver några veckor med minus för att få tillbaka självförtroendet och känna att “det här klarar jag”.

 

 • Grymt bra ju! Heja dig!

  Cathrin

  May 20, 2011

 • Tack! :)

  ÄtaTränaKämpa

  May 20, 2011

 • Jag tycker att du är såå himla duktig! :)

 • Tack!

  ÄtaTränaKämpa

  May 20, 2011

 • Gud vad duktig du är! 4cm vid naveln riktigt stor skillnad! Lite frågor bara – hur tänker du för att ta “normala” portioner (ett av mina stora problem)? Hur är det med sötsuget? Jag har haft väldiga sockersug – som blev mycket enklare när jag testade lchf. Är ingen superförespråkare av det, men skulle vara kul att veta om du testat och vad du tycker om det? Kram!

  Sara

  May 20, 2011

 • Tack!
  Det är just portionsstorlekarna som är min svårighet, jag tänker väldigt mycket tallriksmodellen och att ta hälften med grönsaker. Sen gäller det för mig att hålla koll på hur stor tallriken är, så att det inte blir för mycket bara för att tallriken är stor. Ganska basic, men det är det som fungerar för mig. Jag är inte så ofta sötsugen, så det är inte ett jättestort problem för mig, tack gode gud :)
  Har funderat på att testa LCHF, men har ännu inte kommit mig för. Har svårt för “dieter” där saker ska uteslutas, brukar sluta med att jag är mer fixerad vid det som ska uteslutas än jag var innan.. LCHF verkar dock fungera väldigt bra för många.
  :)

  ÄtaTränaKämpa

  May 20, 2011

 • Ja, det kan ju lätt bli så att man blir helt fokuserad vid vad man “inte får” äta. Jag håller på och testar mig fram litegrann vad det gäller lchf. Det som har känts skönt är att det inte är så mycket man behöver utesluta om man redan vet att man mår bättre av mindre kolhydrater. Jag slutade bara ta ris/potatis/pasta till maten och nöjde mig med resten. Till frukost blir det oftast hallon med turkisk/grekisk yoghurt och finn crisp med mycket philadelphia eller smör och pålägg. Men det är klart det inte funkar för alla, beror säkert mycket på vad man har för matvanor sen innan och sen reagerar ju alla olika :)

  Sara

  May 20, 2011

 • Bra jobbat, och dessutom massa minus på måtten! Heja!

  Paula

  May 20, 2011

 • Grymt E! Härligt jobbat och DU kommer att fixa det, det tror jag vi alla som läser är övertygade om. Men det är ju som bekant sig själv man måste övertyga och det är ju inte alltid det lättaste. Men efter regn kommer solsken, man måste ner på botten för att kuna vända och allt sånt där…
  Du är grym, glöm inte bort det – du har gjort en sjuhelsikes resa redan nu, inte konstigt att ibland få tvivla. Men du verkar känna dig själv väl och det är ju alltid en fördel :)
  Jag hejjar i alla fall på dig och tycker att du är grym!

  Kejrin

  May 20, 2011

 • Minut på mått, minus på vikt, plus på ego-kontot. Och solen skiner och foten blir allt bättre. Jäklar, vilken start på helgen!!!

  Du ÄR fantastisk!!!

  AC

  May 20, 2011

 • Det här klarar du.
  Fortsätt kämpa och vara du i denna fight.
  Duktiga, fina du!
  <3

  Li

  May 20, 2011

 • Grattis! Imponerande, hejar pa dig och vilken kickstart :) Trevlig helg!

  pilla

  May 20, 2011

 • Heja heja, jätteduktiga du! Stort grattis!
  Ha en bra helg!

  Thea

  May 20, 2011

 • Snyggt! Där satt den :)

  Maria finnved

  May 20, 2011

 • Bra jobbat! Du har kommit över tröskeln. Nu tror jag det har vänt för dig!

  Marie

  May 20, 2011

 • MER än bra resultat!! Det är ju jättemycket att gå ner 1,5 kg på en vecka. Beundransvärt!! :)

  Kram

 • Sàklart du klarar det!!!

  Verkar verkligen som du är pà rätt väg, bàde med vikt och, viktigare, màtt!

  Väger man sig varje vecka sà kommer det alltid finnas fluktationer. Jamför i stället med en eller ett par mànader tillbaka, dà ser du en mer tillförlitlig kurva.

  Fast visst är det alltid mer motiverande när vàgen pekar neràt ;)

  Helena

  May 22, 2011

 • Grattis! :) Jag tycker definitivt att du ska testa LCHF. Jag har inte upplevt någon fixering vid kolhydrater bara för att jag inte äter pasta, bröd, potatis och ris. Fixeringen för mig uppstår när jag har bröd hemma och tillåter mig att äta en skiva om dagen, då vill jag lätt äta fler. Men har jag inget bröd hemma är jag aldrig sugen på det. Så jag tror fixeringen uppstår när man försöker äta lite av allt men egentligen inte klarar av det. Det retar bara systemet.

  Dessi

  May 24, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment