Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

Utvärdering av vecka 21.

Vilken vecka!

Dubbla träningspass och panikångest på onsdagen. Kräkningar och yasuragi på torsdagen. Superfin löpning på lördagen. Ganska blandat innehåll med andra ord. Idag besegrade latmasken mig. Eller kanske besegrade “lugnet” över “bordet”. Istället för att köra styrkeprogrammet för andra gången den här veckan och istället för att köra en timmes valfri kondition, så har jag fått en aromamassage. Det tog mig mer än halva behandlingen innan jag sjönk ner i bänken och började slappna av i både kropp och själ, ordentligt. Hjärtat vill så gärna hålla uppe tempot.

Jag får nog säg att veckan varit riktigt bra med tanke på allt som hänt. Till nästa vecka önskar jag att jag får in alla pass som ingår i mitt träningsschema men att jag också får in lugn på samma gång.

Maten har gått sådär. Det beror enbart på att jag inte varit så planerad. Jag behöver vara förberedd annars hinner jag inte med. Mer planering, både för träning, vila och mat blir således målet för veckan som kommer.

 

  • Jätteduktigt, hoppas veckan blir ännu bättre och att maten fungerar då också. Jag ska träna för första gången på över en vecka, drog på mig en förkylning och halsont under förra helgen och därför fick jag inte träna. Dock fick jag träna min simgrupp på fys, de kallade mig häxa och skojade om att de skulle ta mina glasögon och springa iväg för jag ser då absolut ingenting… Men de var snälla mot mig och jag tog inte illa upp för att ha bli kallad häxa. Hur ser din vecka framför ut? :)

    Matilda Sigemo

    May 29, 2011

Leave a comment  

name

email

website

Submit comment