Your browser (Internet Explorer 6) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.
X

True love.

(Sorry sambon, idag är det cykeln som står i centrum.)

Gud vad jag älskar min cykel! Jag påminns om det varje gång jag tar med den på äventyr. Och nej, den är inte lika snabb som andra supercyklar, den är lite rostig och dan. Men likväl så är den helt fantastisk. Måhända en aning för liten för mig och mer robust än snabb.. Jag har därför börjat fundera på att skaffa mig en kärlek till, en lite snabbare variant. Jag vill ha en cykel som rullar av sig själv när det är nedåtlut, som man träningscykla med och som kanske ger lite mer tillbaka än vad min cykel gör just nu. När jag trampar vill jag att det ska hända grejer. Å andra sidan vill jag nog inte ha en cykel som är superkänslig utan som man kan cykla en kilometer med på grusväg om det krisar och där däcken inte bara går sönder titt som tätt. Jag vill ha ett eldigt fullblod som samtidigt är trygg, robust och stabil som en lugn nordsvensk.

T